SQL Server 2005 SP3 er frigivet

Denne for nogle meget ventede Service Pack er frigivet og indeholder bla. nogle interessante tunings parametre for tidligere kendte problematiker i System Cachen. Nu er det muligt at begrænse størrelsen på en del af System Cachen, som indeholder TokenAndPermUserStore og som har haft en tendens til at vokse og vokse.

Jeg har selv haft disse problemer og selv om jeg har opdateret til diverse Cummulative Updates og prøvet trace flags, har de ikke været løst. Jeg har kun kunnet løse det med "massage", dvs. jobs som jeg selv har lavet der tømmer denne cache kontinuerligt.
 
Så jeg skal opdatere til denne, men venter dog lige mine sædvanlige par uger, for at se om der er nogle problemer, før jeg opdaterer systemer i produktion. Derudover så opdaterer man jo ikke lige før jul, medmindre man ønsker at arbejde imellem jul og nytår ;)

KB artikel med lister over fixes.

Artikel med beskrivelse af parametre til TokenAndPermUserStore cache.

Den kan downloades her.

God jul og nytår ønskes til alle læsere herfra :)

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere