Søren Lauesen som National Iværkstopper

Jeg vil gerne foreslå at vi udnævner Søren Lauesen til National Iværkstopper.

Hvergang en minister, regionsformand eller borgmester får en "innovativ" og "fremadrettet" "ide" til "digitalisering" eller "rationalisering" skal en beskrivelse af ideen og en check på det forventede bruttobeløb sendes til Søren.

Hvis Søren synes det ligner en god og sund ide, sender han projektet retur, sammen med checken og et par faderlige formaninger.

Hvis han derimod synes det ligner galimatias og spild af fællesskabets penge, indløser han i stedet en af ham valgt del af checken og bruger pengene på noget fornuftig IT-uddannelse, der hvor man mener det vil gøre mest gavn for det danske samfund.

Under dette mandat kan han tvangsindkalde sådanne offentligt ansatte og folkevalgte som han måtte finde det formålstjenligt, til obligatorisk efteruddannelse og examination i af ham udvalgte IT-relaterede emner.

Når Søren begynder at få ondt i nakken af at nikke lodret hele tiden, står det ham frit at nedlægge sit borgerlige ombud igen.

Jeg vil selvfølgelig stadig også gerne have ham i spidsen for en officiel dansk IT havarikommission, men hans rapport om Skats EFI viser tydeligt at der er brug for en grovere fil i den indledende fase.

phk

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Bjarke Haack Jørgensen

... extermination. Jeg gætter på ubevidste strømninger vedr. det politiske landskab kom til udtryk.

I øvrigt ved man, per erfaring, at folk med hjemmesider hvor visse designelementer går igen (eller ej) (omtalte Søren Lauesen, PHK, Bjarne Stroustrup), ikke er til at spøge med.

Sjovt nok er det folk i kategorien 'ikke til at spøge med' præcis dem vi har brug for i den poltiske rokade, for at jeg ikke læser extermination i ovennævnte tilfælde.

Summa summarum: Du har ret.

Log ind eller Opret konto for at kommentere