Shopping is hard, lets program!

Det var sgu' da også tide, som en tidligere kollega skrev i sin email.

Jeg kan kun være enig.

phk

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Therese Hansen

Jeg var en af dem der stemte og jeg synes det er fantastisk at det blev den vej stemmerne faldt.

Jeg kan se på artiklen du linker til at der er stor diskussion, om man må være stylish og nørdet på en gang - til det kan jeg kun sige at jeg er glad for at de ikke har valgt at gøre Barbie grim bare fordi hun skal være nørdet :-). Og med hensyn til om hun skal være pink eller ej - folk har hver deres smag og Barbie har gennem tiden vist at hun er fan af pink og hvad så? Det er da ligegyldigt bare hun fremstilles som en sej nørd alligevel. Der er også plads til pink i it.

Om man kan li' Barbie og hvad hun står for eller ej, så er det her da en interessant nyhed.

  • 0
  • 0
#3 Thomas Ammitzbøll-Bach

Jeg underviste i UNIX/Linux-systemer og relaterede teknologier hos en af de danske IT-kursuscentre gennem 10 år.

Jeg havde engang en på et kursus, som ikke lignede de fleste af mine kursister: En dame omkring de tres med gråt, bobbet hår, lyserød spadseredragt, briller hængende om halsen i en guldkæde og scooterstøvler i brunt ruskind.

Hun kunne både sin vi, sit C og havde styr på store O. Skønt!

Thomas

  • 0
  • 0
#7 Torben Mogensen Blogger

Jeg kunne godt lide X-files' hackergruppe "The Lone Gunmen" fordi den blandede den sædvanlige langhårede T-shirtklædte stereotype med en soigneret jakkesættype og en "elderly macho" type. Gruppen manglede sådan set bare en Barbiedukketype for at være perfekt. :-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere