Se det var en god fødselsdag ... med iPhone

Vi var rigtig mange til version2's fødselsdag og det var fedt at få mødt mange medbloggere i dag. Jeg synes mange venner i dag lærer jeg at kende via blogs eller irc, men der er intet der slår at ses ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Se - nok om det. Jeg kunne ikke nære mig. Ovenstående er skrevet fra en iPhone i version2s CMS. Jeg kunne gøre det!! Følgende billeder siger lidt om de kommende blog-indlæg her...

Illustration: Privatfoto

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/34/934_1000_1000.jpg)

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/34/935_1000_1000.jpg)

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/34/936_1000_1000.jpg)

Nudge nudge - say no more ...

/pto

Kommentarer (15)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#3 Thomas Hansen

Sjovt nok snakkede mig og min bror om bl.a. telefoner efter receptionen igår..

Grunden til at iPhone er så hypet er ikke at den er så skide fantastisk når det kommer til stykket, men at alle andre telefoner er sådan noget lort.

Nye telefoner bliver sendt på gaden med de samme fejl som deres forgængere for 2-3 år siden havde, og 'innovationen' består i at give os nye 'features' som vi ikke har bedt om men som teleselskaberne håber de kan bruge til at flå flere penge ud af os på (hvem er det lige der ser mobilt TV?). Tilgengæld kan de ikke finde ud af at finde på eller hugge relativt simple features der rent faktisk ville gøre tingene mere praktiske for brugerne i hverdagen (hvor mange nye telefoner kan f.eks. vise ens SMS korrespondance med en person lidt ala en chat istedet for ala mit email program?).

Men så længe telefoner forbliver brug-og-smid-væk, så er det sikkert det samme mønster vi kommer til at se.

 • 0
 • 0
#4 Esben Damgaard

Jeg synes også det er sørgeligt med al den hype omkring iPhone. Ved at købe den støtter man Apple i at holde ting lukket. Snak dog i stedet om Neo1973 ;) Den er dog ikke færdigudviklet, men den bliver så smuk når den er det. http://wiki.openmoko.org/ iPhone: Ufattelig lukket OpenMoko/Neo1973: Utrolig åben

 • 0
 • 0
#5 Therese Hansen

Det var bestemt ikke en kedelig reception - version2 kan godt finde ud af at holde en fest og der var vildt mange spændende mennesker.

Du gik glip af både champagne, fødselsdagslagkage og en masse god networking ;-).

 • 0
 • 0
#8 Jesper Lund Stocholm Blogger

Terese,

Ja - det var et super arrangement. Der er jo som altid alt for lidt tid til at tale med alle - fx nåede jeg ikke at sige 'hej' til dig - men jeg jeg nåede dog at tale med både journalisten Jakob, Vibeke, Peter, PHK, Trine H og Anne-Sofie (som jeg uheldigvis kom til at gøre 3 år ældre end hun er, i mit indlæg om kønsdiskriminering).

God kage og vindruer - det må I snart gøre igen!

Det stooore spørgsmål i dag er så:

Hvem skal jeg "friend'e" i dag på Facebook? De jeg konkret talte med eller også evt de, som jeg kun genkendte pga deres navneskilt?

:o)

 • 0
 • 0
#10 Mark Gjøl

Dette indlæg er skrevet i Opera mini fra en Nokia 6500 (wow!!!) Hvad er det som iPhone kan, som min normale telefon ikke kan? Som oven i købet ikke er en feature? Apples telefons største fordel er et pænt interface, men det er ikke helt nok til at fordømme alle andre telefoner som dårlige.

 • 0
 • 0
#11 Thomas Alexander Frederiksen

Du har da ret i at Neo1973 er åben, noget der jo altid er rart - men du mangler en enkelt sammenstilling mellem den og iPhone alligevel:

iPhone: Kan købes og er et færdigt produkt. Neo1973: Kan ikke købes og er i alpha.

Det var også meningen at GNU/Hurd skulle være smukt når det blev færdigt ;-)

Så indtil man rent faktisk kan købe en Neo1973 med production grade software tror jeg nok jeg holder mig til de produkter der har nået det niveau - ikke at jeg dog står over for at skulle skifte telefon...

/Thomas

 • 0
 • 0
#12 Henrik Knopper

Ja, det var en god fødselsdag. Og som det blev nævnt i en anden tråd er der nu ikke noget der slår at møde mennesker. Sådan i virkeligheden.

Men det kunne være man skulle supplere sin virkelig med den der findes på Facebook. Den blev nævnt flere gange både her og til reeptionen, så den må jo kunne et eller andet.

Og dette er i øvrigt IKKE skrevet på min SonyEricsson P1i, selvom den sagtens kan. Mine fingre passer bedre til et normalt tastatur...

 • Henrik
 • 0
 • 0
#13 Therese Hansen

Jep, facebook er en kæledække nu.

Jeg forsøger for tiden at blogge lidt om hvad jeg har fundet ud af det skal bruges til, men jeg bruger alt for meget tid på facebook til at få tid til at skrive ;-).

 • 0
 • 0
#14 Jesper Stein Sandal

Nu har jeg en grum mistanke om, at en meget stor del af de solgte iPhones er solgt her i San Francisco-området. I hvert fald har jeg haft rig lejlighed til at se den i aktion.

Den er først og fremmest en video-iPod med en så vidt jeg kan se ganske lækker kamerafunktion. Men den er også overraskende stor i forhold til den langt mere populære Blackberry eller den tidligere indehaver af den amerikanske mobilhype-krone, Motorolas Razr (som har solgt tæt ved 100 gange flere eksemplarer end iPhone).

Jeg har bemærket, at en stor del af iPhone-ejerne pakker telefonen ind i en akrylskal for at beskytte den - det virker ikke specielt elegant ud fra et designmæssigt synspunkt.

Personligt vil jeg vente på en quadband GSM-version af LG's nye Voyager. Den har et rigtigt tastatur.

Og ja, jeg forstår heller ikke, hvorfor udviklingen af applikationer til håndtering af SMS, IM osv. til mobiltelefoner er gået i stå for fem år siden. Man skulle jo forvente, at funktionerne fra smartphones stille og roligt dukkede op på de billigere modeller.

 • 0
 • 0
#15 Thomas Hansen

@Rasmus Ved ikke lige hvilken chat funktion du hentyder til, men jeg har ikke set noget specielt nyt på den front.

Bevares, min kærestes gamle Sony Ericsson T63(?) har en chat agtig feature, men den var ikke noget specielt at skrive hjem om.

Problemet er at selv på min nye SonyEricsson P1, som absolut ikke ligger i den billige ende, er SMS håndteringen lige så lam som den var på den P800 min bror hyggede sig med for år tilbage. Der er ikke sket en skid, den håndterer stadig email og SMS som 2 sider af samme sag, hvilket gør at den klarer begge ting ret dårligt, hvis man begynder at tænke over tingene.

Den SonyEricsson K750 som min kæreste render rundt med nu, har heller ikke nogen chat feature, og insisterer også på at vise SMSer som 'mini-emails'. Til gengæld har den en feature der hedder 'Mine Venner', som jeg ud fra beskrivelsen får til noget der ligner en IM service, det kan bare ikke bruges til så meget da det kræver en server hos teleudbyderen, og der er ingen danske udbydere der har det.

@Jesper Well, har smartphones meget at tilbyde? SonyEricssons P serie er vel 'smartphones', men de udmærker sig ved at være lige så lidt nyskabende som så meget andet når det kommer til stykket. Det er længe siden at jeg har stået med en ny telefon og tænkt 'det var smart'.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere