Konference-guf for forretningsudviklere og arkitekter (tirsdag d. 19.nov)

*Så er konference afholdt og den blev god når jeg selv skal sige det. Nedenstående er ikke længere aktuelt - måske ses vi i stedet næste år
*

Så er der igen Enterprise Arkitektur konference og det er allerede tirsdag d. 17. Programmet har guf for alle med interesse i hvordan forretning og it kan fungere bedre med hjælp fra hinanden.

  • Sidder du for eksempel med at skulle styre digitalisering på tværs af flere forretningsområder og godt kunne bruge inspiration til hvordan andre vil løse den opgave, så skal du høre Miljøministeriets oplæg. De har været på en rejse fra en decentral til en føderal styring og Bente Nielsen fra Departementet fortæller om deres udfordringer og muligheder ved at skabe en ny koncernfælles enhed for data og digitalisering.

  • Eller hvis din organisation er, eller skal i gang med, en større transition, så kunne det være godt at høre TRYG (med Niels Vorum Pedersen og Peter Appelros) fortælle hvordan de holder styr på deres omlægning med hjælp fra en god kombination af processer og arkitektur.

  • Eller hvis nu du står med ansvaret for at planlægge nogle dyre og langsigtede investeringer i it samtidigt med at både kunder og marked udvikler sig voldsomt og uforudsigeligt, så kunne BECs indlæg (med Kristian Hjort-Madsen) om langsigtet arkitekturplanlægning være noget for dig.

  • Eller står du midt i at skulle arbejde med arkitektur på tværs af meget forskellige forretningsområder vil indlægget fra HOFOR (med Jens Cornelius) være sagen.

Og hvis nu alt dette kan være meget godt, men at du kun har dig selv og evt. en kollega til at arbejde med EA, og du spekulerer over hvordan du bedst kan drive en nyttig og værdiskabende enterprise arkitektur under de vilkår, så kunne oplægget fra Falck (med Bjørn Anker-Møller) give dig inspiration.

Hvis du er kommet så langt i teksten og stadigt hænger på, så er der god mulighed for at du kender eller har hørt om John Gøtze. John deler ud af nye trends for alle, som har sammenhænge på tværs i deres jobbeskrivelse, i hans indlæg om "Enterprise som disciplin - nye udfordringer, ny muligheder"

Sidst, men ikke mindst, uddeles Enterprise Arkitekturprisen 2014 som afrunding på dagen med oplæg fra vinderen.

Full disclosure: jeg har ingen økonomiske interesser i om du deltager eller ej, men har dog været med til at planlægge programmet sammen med resten af Dansk ITs fagråd for Business & IT Aligment så jeg håber selvfølgelig at så mange som muligt kommer.

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere