Så er der DrivingIT igen

Så er det den tid af året igen, havemøblerne stuves i skuret og IDA inviterer til DrivingIT d. 5 november:

Programmet ser ikke helt tosset ud

Der er en del "TBA" og "Topic to be announced" i programmet endnu, fordi IDA godt kan lide at dryppe overskrifterne ud, rygter vil vide at der er noget rigtig spændende i posen.

Mit eget indlæg kommer til at handle om krisen i datamuseum.dk og hvad vi gør ved den. Hvis det kan lade sig gøre tager vi et par "talking-pieces" med[1].

Det glæder mig at se "Angrebet på XYX set indefra" foredrag på programmet,i mangel på en officiel IT havarikommission, som den USA nu har, må vi nøjes med frivillig vidensdeling af den slags.

Jeg kunne også godt have en mistanke om at det er noget i samme boldgade folkene fra COOP har med.

Er jeg forresten den eneste der ikke havde opdaget at der nu også noget der hedder "Udviklings- og forenklingsstyrelsen" ?

Men mest af alt glæder jeg mig til at se venner & bekendte igen...

phk

[1] Det er fristende at tage Chaos.dk maskinen med, som et vink med en vognstang fra "Det Gyldne Snabel@" til "D-mærke ordningen"

Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Maciej Szeliga

For os langt fra Kalvebod Brygge, og af almen interesse, hvad handler "krisen i datamuseum.dk" om, og hvordan kan den løses ?

Du har vist ikke fulgt med her på V2 i år...

Datamuseum er blevet opsagt af Ballerup kommune som selv skulle bruge lokalerne så de (Datamuseum altså) søger nye lokaler med lys & lygte. Da Datamuseum.dk´s samling er ret stor og for stor del helt reelt er big iron (mainframes og minier) så kræver det passende lokaler og de skal helst være rimeligt tilgængelige med den offentlige transport.

Håber det er kort og præcist nok.

  • 10
  • 0
#3 Ditlev Petersen

Er jeg forresten den eneste der ikke havde opdaget at der nu også noget der hedder "Udviklings- og forenklingsstyrelsen" ?

Den tror jeg heller ikke, jeg har hørt om. Der er en Moderniseringsstyrelse, som jeg (heller) ikke er helt klar over, hvad laver. Har den skiftet navn?

  • 2
  • 0
#8 Stefan Fuglsang

"Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, drifter og vedligeholder nye og eksisterende it-systemer, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive. Vi lægger stor vægt på at skabe løsninger, der er data- og analysedrevne, som er værdiskabende for Skatteforvaltningen, og som understøtter, at skatter og afgifter bliver betalt korrekt og til tiden."

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere