PS3 Move - endelig gør Sony noget rigtigt...

ENDELIG kom den længe ventede Move til salg til Sonys Playstation 3. Jeg har købt et starter kit, som indeholder et rimelig dårligt USB kamera samt en Move-controller. Jeg kom også til at købe en Move Navigator, som giver et joystick til venstre hånd. Jeg har kun haft grejet i gang en times tid, så jeg skriver nok lidt mere senere.

Sony har klart gang i noget rigtigt, men det er nærmest pinligt at Nintendo Wii har være på markedet med en mere upræcis løsning men absolut brugbar i et par år. Endelig får vi PS3 ejere adgang til den type sjov spil som har give Wii så meget succes. Med Move starter kit følger ni demo spil med, der klart peger over mod sjov og sport (som har været en svaghed på PS3). Spillet Sports Champion har to muligheder åbne i demoen - bordtennis og frisbee. Begge viser et super godt match mellem den fine grafik på PS3 og den hurtige og præcise controller-teknologi, der kommer med PS3 Move. Jeg tabte godt nok i bordtennis, men vandt i frisbee ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=") Det er sjovt, og jeg kan mærke, at jeg ikke har den irritation som med Wii over lidt for dårlig præcision. Der er fine detaljer og lynhurtig reaktion.

Præcisionen af Move controlleren og opdateringshastigheden er super god. Millimeters flytning fanges med meget lille forsinkelse. Det eneste jeg pt. synes er dårligt er opløsningen af kameraet.

Det ser ud til at Sony med PS3 Move er på vej en god retning efter lang tids roden rundt med bla. Playstation Home (samme skuffe som det ligeså gabende kedelige Second Life). Jeg glæder mig til at få adgang til spil ala dem man kender til Wii. Især børnespil har jeg savnet.
Jeg forventer at den høje præcision i Move-controlleren giver os brugere en række fede sports-spil - hvor Sports Champion ser ud til at være en god start. Anyway, når ungerne vågner, så får de lov til at lege kort tid før de skal i skole, og mon ikke at jeg i morgen aften får meget mere af vide fra børnene om de er vilde med den eller ej.

/pto

P.S. Jeg har lige et fif, som nok ikke alle fanger af sig selv. Skal man bruge move controlleren som et joystick, så tryk T-tasten (skydeknappen) ned og bevæg controlleren og brug de fire farvede knapper til at vælge.

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Bo Normann Jensen

.. rimelig dårligt USB kamera

Men USB kameraet virker under Linux ( Ubuntu 10.10 beta ) ( uden ekstra driver installation).

Det kører USB 2.0, 640x320 30 fps.

Der er noget støj i billedet, selvfølgelig specielt ved dæmpet belysning.

Der er indbygget mikrofon. 4 styk står der på bagsiden. Det skal nok passe for den optræder som: "Sony Playstaion Eye Digital Surround 4.0 (IEC958)" under lyd kilder. ( Sound Preferences/ Input ).

Så køb bare to starter kits, så har du to move controllere. Du har dermed fået et ekstra Web kamera for lige over 200 Kr.

(Starter kit i El-giganten 444,- Kr. Move controller alene 230,- Kr, )

lsusb: Bus 001 Device 006: ID 1415:2000 Nam Tai E&E Products Ltd. or OmniVision Technologies, Inc. Sony Playstation Eye.

  • 0
  • 0
#4 carsten guldhammer

den kritik som anmelderen her giver af ps3 er simpelth hend ikke rigtigt

det er ikke rigtigt at du ikke har kunne lave noge interaktik wii lignede med ps3 og den oprindeligt medfølgende kontroler

jeg har rent fzaktisk selv en ps3

og har downloadet et af bowling spillene fra playstation store

og der KAN man rent faktisk styre bolde / kulgels spinning ved af bruge kontroleren når du svinger armene

et andet eksempel er io GODFAther spillet ( det første til ps3 ) der kan du skam OGSÅ bruge kontrolereen ved at skubbe selve kontroleeren frem ad i luften, når tager fat i en mosteander i et slagmål også eksempelvis skubbe manden ind i en væg.

så der er tale om en lodret løgn når i påstår at det først er nu der kommer noget der ligner det som wii kan

det KAN så godt være rigtigt at det ikke har været brugt så meget

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere