Pressemeddelelse

Jeg arbejder på at skrive mit første bidrag til The Onion.

Forestil jer et "joint press-release" fra "Watts Damplokomotiver International" og "Amish Buggies - verdens største leverandør af hestevogne", der har besluttet at fusionere for at tage kampen op med Henry Fords nymodens "automobiler".

Det skal selvfølgelig formuleres så det fremgår at de er 100% sikre på at deres samlede tyngde vil få Ford til at opgive bilproduktion og istedet give sig til at dyrke gulerøder i Wyoming.

Men samtidig skal det skinne igennem at de overhovedet ikke har styr på noget og at vi taler om de to sidste og mindst attraktive overvægtige bænkevarmere der til sidst ser hinanden i øjnene tværs over høstballets munterhed og gifter sig og gør resten af hinandens liv til et helvede.

F.eks med citater som

"Vi arbejder allerede nu på et produkt der får stabiliteten og holdbarheden fra et damplokomotivs konstruktion, men det vil blive drevet af den økonomiske og flexible drivkraft fra hestevognen."

og

"Vi har sat samlet vores bedste forskere indenfor brændstof og sat dem til at fremavle en hest der kan drikke benzin, hvis det skulle vise sig at være et brændstof med nogen fremtid."

Det kan simpelthen ikke undgå at blive et hit, bare der ikke er nogen der publicerer noget ligenende før jeg får det poleret færdig...

Er der forresten nogen nyheder her til morgen ?

ARGHHHH!

phk

Kommentarer (22)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#7 Jens Christensen

DR: "Den umiddelbare dom på aktiemarkedet i Helsinki er negativ. Nokia-aktien åbnede med et fald på 10 procent." Ford-tilhængerne aner åbenbart ikke, hvad der kommer til at ramme dem ;o)

Når Nokia-chefen selv siger, at "Mobilgiganten Nokia er en brændende boreplatform. De eneste valgmuligheder er at dø i flammerne eller vove springet ud i det mørke vand", så forstår man lidt bedre springet. Men hvorfor vælge det mørkeste, koldeste og dybeste vand? Just sayin'...

 • 0
 • 0
#9 Nicolai Klausen

"Watts Damplokomotiver International" har indsat en af deres på toppen af magtpyramiden i "Amish Buggies - verdens største leverandør af hestevogne". Det var sidste chance som "Watts Damplokomotiver International" havde for at få deres udstyr til at køre på udstyr fra en af HISTORIENS største mærker.

HISTORIENS største mærker har dermed slået sig sammen, i en forventning om, at de kan styre market sammen som de altid har gjort. Uanset hvad ford skulle kunne finde på at smarte ting... Ford er jo ny og ukendt og har dermed ikke mærkevare genkendelsen som de to solid virksomheder "Amish Buggies - verdens største leverandør af hestevogne" og "Watts Damplokomotiver International", har opbygget gennem mange år.

 • 0
 • 0
#13 Deleted User

Mit i al morskaben (og sandelig mindes jeg ikke et indlæg på v2 der når dette mht. satirisk vid og bid!) undrer det mig hvorfor Nokia har valgt Windows som redningskrans. Er der en god forklaring på hvorfor Nokia ikke hoppede på Android? Nokia er i min bevidsthed indbegrebet af solid hardware. Hvis de så fyldte telefonen op med det tilsyneladende mest spændende styresystem burde de kunne vende skuden og klatre mod tidligere tiders storhed.

 • 0
 • 0
#16 Lasse Reinholt

Det er da skæggere at skrive en pressemeddelelse til The Onion om f.eks. alle dem, som skiftede til OpenOffice for at spare penge, for dernæst at flygte - skræmt fra vid og sans - tilbage til The Real Thing :)

... hvor hovedpointen i satiren så skulle være, at de er endt fattigere end hvis de havde ladet være, på grund af alt bøvlet :)

 • 0
 • 0
#19 Michael Svendsen

Rolig nu ingen panik. Det er bare et mode flip.

Automobil eksperten og amish præst James W. Beach, har udtalt at Ford er et niche produkt.

Udover Ford taler Amish Buggies CEO også om truslen fra Cadilac. Cadilac er ligeledes et niche produkt, som kun ejes af polske invandrere med Stokholm syndrom.

Jeg kan ikke forestille mig at Amish Buggies på nogen måde skulle være bekymret. James W. Beach ved jo hvad han taler om.

 • 0
 • 0
#20 Martin Bøgelund

Lasse Reinholt:

Det er da skæggere at skrive en pressemeddelelse til The Onion om f.eks. alle dem, som skiftede til OpenOffice for at spare penge, for dernæst at flygte - skræmt fra vid og sans - tilbage til The Real Thing :)

Smaddergod idé!

Gider du poste den her, når du er færdig med den?

Jeg vil gerne se hvilket nyt humoristisk twist du vil lægge ind - ting i "[i]tried it, hated it[/i]"-klassen har MS-fanatikere jo smidt om sig med siden midt-halvfemserne, så det er der jo ikke meget komisk bid i. Især ikke når man ser på hvem der har fået større markedsandele, og hvem der lige så stille svinder ind på markedet...

Men kom frisk! Jeg ser frem til din satire!

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere