Pengene er fosset ud af frisoftware.dk - men nu er det slut

Hans Schou, Thor Dekov Buur og jeg har de sidste par år været bestyrelse for frisoftware.dk - en foreningen SSLUG var drivkraft i at starte i 2002. Den gang flyttede vi økonomi ud af SSLUG, og til gengæld kunne man støtte frisoftware.dk, som til gengæld skulle bruge pengene til at støtte Open Source folk, der manglede penge til hardware, til konference rejser mv.

Det har været en succes, men de sidste par år er behovet for støtte ikke været til stede, og derfor har foreningens bestyrelse udbetalt resten af formuen - ca 600 kr - til labitat.dk.
Det er oplagt at labitat.dk skal have penge. De laver en masse sjove projekter i tråd med open source-ånden, specielt indenfor fri software og undervisning i programmering, og de kan altid bruge ekstra penge :-)

For børn og unge er fri software en naturlig ting, så næste skridt er fri hardware. Vi gamle fædre og børnene fortsætter så i labitat.dk.

Billedet er fra Labitats stand på Open Source Days.

Illustration: Privatfoto

/pto

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Kenneth Geisshirt

Jeg har siddet i bestyrelsen af foreningen i en periode. Og vi har støttet en række gode projekter. Kreativiteten i det danske open source miljø fejler ikke noget!

I det forgangne år jeg har jeg besøgt Labitat et par gange sammen med min søn. Det har hver gang været en god oplevelse: labitaterne er åbne folk som gerne smider hvad de har i hænderne og viser rundt. Jeg er glad for at I har valgt at støtte Labitat med de sidste penge!

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere