På valg i USA...

Resultaterne i USA's midtvejsvalg indløber nu og alle mulige nyhedsmedier laver liveblogging og interactive prognoser og guderne vide hvad.

Et antal af dem kører Varnish og nogen af dem har kun få dages erfaring med det, så jeg har været lidt nervøs for hvordan det skulle gå.

Jeg har f.eks været seriøst bekymret for, om den allerede temmelig mentalt afkoblede tea-party bevægelse ville gribe til våben, hvis de pludselig så en kodet "Guru meditation 503" besked til de nazistiske muslimer om at revolutionen begyndte nu på en større medievirksomheds hjemmeside...

(Dem der tro den slags er langt ude, kan google "The world wonders" og se hvorledes den slags misforståelser kan ske...)

Men indtil videre ser det ud til at svinge for de sites jeg kender til, så Varnish og jeg bliver forhåbentlig genvalgt...

Opdatering 02:45 dansk tid:

Jeg hører fra flere sites at valget er en trafikmæssig fuser: "300 til 1400 request per sekund helt uden problemer" som en af dem udtrykte det.

Det lader til at de politiske prognoser stort set har ramt plet og derfor er der ikke den historisk store interesse man så for to år siden.

Så kan jeg vist godt snart gå i seng også...

phk

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere