osd09: og vi fejlede (kun lidt) ... (del 3/3)

Ideen med Community Day var især at få sagt pænt tak til vores trofaste hjælper-team fra Open Source Days 2008 ved at holde en BOF-dag. Planlægningen gik egentlig godt, men de to spor vi havde tanker om at holde + øl til sidst blev til 5 spor + øl. Vi havde egentlig heller ikke tanker om at bruge krudt på udstillere eller brugergrupper - men de kom ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Rigtig cool at Liga og Nokia kom med hhv. 2x iPod Nano og 2x Nokia N900 Linux-telefon til udlodning blandt konferencegæsterne :)

Vores vigtigste mål med Community Day var at folk skulle have en hyggelig dag med hinanden - og naturligvis krydret med en masse spændende foredrag, BOF'er og lightning-talks. Det virkede meget som om vi ramte godt igen - der var mange smil og masser af snak på kryds og tværs.

Vi kom til at tage et gruppe billede (tak til Keld som var fotograf) ved Ubuntu-standen. De hyggede sig meget. Humøret var nok også højt, fordi de allerede om 3 dage skal holde release-fest for Ubuntu 9.10 (som ser ud til at blive en glimrende Linux-udgivelse)

Eksternt billede

/pto som trænger til at sove længe i nat...

P.S. DKUUG havde et hold af meget aktive video-folk i gang i dag, og deres plan er at alle foredrag kommer online om ca 14 dage - meget cool :-)

Relateret indhold

Kommentarer (3)
Svenne Krap

Som en af de aktive DKUUG-video folk vil jeg lige tilføje...

Vi knokler på, men indenfor 14 dage er nok lidt optimistisk... Vi skal også afholde generalforsamling 5/11, så det tager lidt kræfter...

Men vi har dataene i 4 eksemplarer og er gået i krig med at re-encode i et ordentligt format... Men det er første gang vi skal lave noget i "konference kvalitet"... så vi har nogle overvejelser vi skal have taget undervejs.

More info soon....

Niels Hansen

Advarsel: Nedenstående kan (med rette) opfattes som skamløs reklame.

Hvis man ikke kan vente på videoerne, så var vi i Ubuntu-dk podcasten til OSD, og vi har interviewet nogle af foredragsholderne. Så hvis du vil høre lidt om de spændende emner, og er forberedt på noget vrøvl fra vores siden ind i mellem, så har første halvdel har været færdig siden mandag aften.

Link til 1. halvdel:
http://ubuntudanmark.dk/podcast/ubuntu-dk-podcast-open-source-days-09-sp...

  1. halvdel burde være online omkring tirsdag i næste uge.
Log ind eller Opret konto for at kommentere