Open Source Days: Kom gratis ind - som hjælper

En af de ting, som altid glæder mig når vi laver konference er vores hjælpere. Der er folk, jeg er meget glade for at kende. De møder glade op, vi spiser morgenmad sammen og så har de en fire-timers vagt - og i øvrigt har de ellers fri adgang til Open Source Days 2010 konferencen.

Har du ikke prøvet det, så er der stadig et par ubesatte vagter. Det plejer at være super hyggeligt og vores hjælper-opgaver ligger i kyndige hænder hos Henning Wangerin, Rolf Larsen, Ove Larsen og Henrik Grove. De skal nok instruere på dagen.

For at blive hjælper kræver det kun, at du registrerer dig på http://www.opensourcedays.org/2010/node/5

Illustration: Peter Toft

Prøv noget nyt - bliv hjælper og hav det sjovt med os andre "backstage" :)

/pto

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Thomas Alexander Frederiksen

Det er faktisk nærmest vanedannende at være hjælper - mit første OSD (teknisk set LinuxForum 2000) kom jeg til som hjælper, siden har jeg på den ene eller den anden måde bidraget til det praktiske arbejde hver år, selv de år hvor jeg teknisk set var udstiller og ikke frivillig.

Noget af det jeg ikke kan anbefale nok er alle "ydertimerne", hvor konferencen ikke er i gang, men hvor hjælperne arbejder på at gøre alt klar. Det er hyggeligt på et helt særligt plan.

(ja, jeg er hjælper igen i år)

  • 0
  • 0
Peter Toft

Jeg skal bruge et par folk specielt som chairmen - dvs. du skal være ordstyrer ved diskussioner. Du får naturligvis en fribillet til begge dage.

Du skal annoncere at det enkelte foredrag nu starter. Du skal introducere taleren på engelsk - og det er velset at have studeret programmet, google personen, snakket med personen i forvejen så du har en god måde at motivere det næste foredrag.

Kontakt mig på pto@opensourcedays.org

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize