Open Source Days - de uaktuelle nyheder

"Velkommen tilbage til overfladen" var vist en rammende kommentar til Hanne og Kristian Vilmann, Flemming Jacobsen, Peter Czar Larsen, Sidsel Jensen og mig selv i dag. Efter et halvt års arbejde med Open Source Days, og et særdeles intensivt arbejde den sidste måned eller to, kunne vi søndag og mandag geare lidt ned og smile over endnu en stor konference afholdt med godt resultat. Vi har været på med Linux98, ON99, og en masse Linuxforum konferencer - og nu Open Source Days 2008. Vi hygger os især når vi ser så mange glade ansigter på konferencerne.

Jeg har lyst til at dele et par "uaktuelle nyheder" (tak Bertelsen) fra konferencen som jeg hyggede mig over. I er meget velkomne til at dele jeres ting nedenfor.

ITST var med som udstiller i år, og i stedet for at lave et traditionel stand havde de et elg-hoved med (aka "Elge Sander"), digital pejs og et stort billede af Mark Shuttleworth. Flot gået :-)
Vi har prøvet at få Mark som taler de sidste par år uden held, måske jeg skal sende ham dette billede af ITST's stand.

Illustration: Privatfoto

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/18/2818_1000_700.jpg)

ITST har mange spændende initiativer, med relation til IT-politik - spændende at de var med.

Jesper Nyerup, som er en super fin Linux-udvikler/sysadm var ekstra kvik. Hvorfor ikke forklare TYDELIGT, at man søger job.

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/19/2819_600_400.jpg)

Vi havde mange gode ting med på konferencen ud over foredrag; GPG-keysigning, brugergrupperne, aften-øl med en masse "free beer" sponsoreret af Fullrate - men en job-børs på konferencen ligger til højrebenet. Det tror jeg kommer med næste gang vi "lige må" lave en konference.

Peter "gratis-DNS"/czar Larsen havde en kæmpe racerbane med - det var stor underholdning. En anden udstiller, som også havde styr på humøret og det ekstra, der skal til for at hæve niveauet var PKF consulting med deres populære segway. Dettte billede er da bare for godt.

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/19/2820_800_1200.jpg)

Mange var henne og se min nye Fit-PC slim på SSLUGs stand - den vender jeg tilbage til i et kommende blog-indlæg. Tilsvarende var Eee også SUPER hot. Linuxshoppen fik solgt masser af Eee PC-dåser, så sent lørdag eftermiddag stødte jeg ind i tre gutter, hvor vi lavede en spontan "Eee 901 usergroup get2gether", hvor vi fik installeret Ubuntu på maskinerne efter min vejledning. Vi hyggede os rigtig meget - og det er nu det vigtigste på vores konferencer.

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/19/2821_1200_800.jpg)

Dagen efter konferencen var jeg totalt flad men glad. Sammen med min kone og børn fik jeg dog lavet småkager :-)

](http://www.version2.dk/modules/xphoto/cache/19/2822_1200_800.jpg)

Nu er der ro på indtil lørdag, hvor der er install-fest i Aabenraa hos Alslug.

P.S. Hvis I klikker på billederne, så får I dem i stort format.

/pto

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere