Open Source Days 2013 - årets store fætter-kusine fest næste weekend

Jeg glæder mig. Næste weekend afholdes konferencen Open Source Days 2013, som jeg har været med til at starte i sin tid.

Illustration: Privatfoto

Hvis du arbejder professionelt eller som hobby med Linux, FreeBSD, eller andre Open Source projekter - så kom til Open Source Days på Copenhagen Business School (CBS) i næste weekend.

Som det fremgår af lørdagens og søndagens program så er der ligesom de forrige år foredrag fuld skrue med ca 60 foredrag i 7 parallelle spor. Prisen for to dages konference er 700 kr. Det bliver sjovt.

Jeg skal holde to foredrag

Hvilke foredrag skal du ind og se og hvorfor?

/pto

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Lars Tørnes Hansen

"Linux stinker" - minder mig om 2 videoer jeg engang har tweetet om: De hedder "Why Linux Sucks (As Usual)", samt den tilhørende "Why Linux Does Not Suck (Not Even a Little)", hvor han om den sidste video skriver:

Where I explain why everything I said in "Why Linux Sucks" is wrong. And then proceed to call myself a moron. Repeatedly.

Jeg bemærker at kan man lide Linux så lad være med at hive troll kortet op før du også har set den anden video. Her tror jeg du finder at de 2 videoer i kombination er ret morsomme.

Start eventuelt med at se ""Why Linux Does Not Suck (Not Even a Little)" først - derefter vil du nok gerne se "Linux sucks"-videoen bagefter for at få en rød tråd.

Link til videoer og ham der taler finder du her: http://lunduke.com/?p=295

 • 0
 • 0
#2 Flemming Riis

Jeg håber at komme forbi og se Automatic machine configuration with MetaConfig da jeg er blank på hvordan man går det i en linux verden

Complementing your daily mail backups , da backup altid er spændende

Jeg ville gerne have set flere xen/kvm/admin sessioner men det må blive næste år

 • 0
 • 0
#3 Thomas Søndergaard

Fagligt relevante: * Debugging and management of large C/C++ code * Extending Node.js using C++ * Instrumenting your app with metrics * LGPL demystified * Parallel programming patterns * Automatic machine configuration with MetaConfig * Advanced Model-View with Qt

Bare interessante: * How the Fedora Project works * Home Automation on Budget

Jeg er stor fan af Qt-projektet, men jeg var noget forbavset over at se en præsentation om deres itemviews. QAbstractItemModel er noget af det værste Qt projektet har præsteret - efter min mening. Så jeg vil kigge forbi og se hvorfor der tilsyneladende er mindst én der mener noget andet :-)

 • 0
 • 0
#5 Kasper Lund

"Linux Stinker" og "MetaConfig" virker spændende, bare ærgeligt det er samme time-slot :(

Har desuden set mig nødsaget til at melde mig som frivillig, da jeg som fattig studernede syntes at 700kr var mange penge. Håber jeg får mulighed for at se en af ovenstående, samt en masse andre spændende ting! :)

 • 0
 • 0
#6 Robert Larsen
 • "Extending Node.js using C++" fordi vi kommer til at bruge Node.js meget på arbejdet
 • "HTML5 Hacks and Highlights" fordi vi bruger HTML5 til spiludvikling
 • "Debugging and management of large C/C++ code" fordi jeg eeeeeeelsker C
 • "Decompiling from JVM bytecode to Java - With a twist of Haskell" fordi jeg eeeeeelsker Java/JVM
 • "Introduction to IT-security CTF" fordi jeg har afholdt to CTF events sammen med Prosa og måske kan få nye idéer til det næste

Der er selvfølgelig masser af andre talks, men det er de her, jeg glæder mig mest til.

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere