Open Source Days 2010: Skal du ikke tale?

Vi er i fuld sving med at få den næste store Open Source konference "Open Source Days 2010" på banen til 5+6 marts. For at konferencen skal blive en succes, kræves indhold. Brænder du for et open source-emne, har du et foredrag på tegnebrædtet, eller vil du høre andres mening om din seneste ide er du oplagt som tovholder på Community Day.

Herunder er forslag til rammer for foredrag og diskussioner. Har du en anden ide, er det bare at sige til. Rammerne er vide på Community Day. Kontakt talerarkiv2010@opensourcedays.org med forslag og ideer.

  • **Lightning talks** er korte foredrag med fokus på en enkelt idé, et enkelt projekt eller eksempel. Lightning talks dækker ikke et område fra ende til anden, men fokuserer gerne på enkelte aspekter. Næsten alle alt er muligt som emne i en Lightning talk, stilen er pr. definition afslappet. Tiden er dog fast - 15 minutter.
  • **Foredrag**. Hvis 15 minutter er for lidt, så meld dig til at tage et "foredrag", hvor du har i alt lige under en time. Typisk med 45 minutter til foredrag, demo, fremvisning og 10 minutter til diskussion. Det er din mulighed for at komme i meget rundt i dit emne, og ofte få tid til at få diskussion.
  • **Lad os diskutere** Hvis et emne passer til en diskussion - gerne efter dit oplæg - så meld at du gerne vil holde en diskussions-gruppe - typisk på en time. Emner kunne være "hvilke emner skal prioriteres på næste konference", "OOXML - ODF", eller "softwarepatenter"...
  • **Kom og se** Har du lavet et sejt program, har du noget fed hardware, eller bare har brug for at finde nye venner til det næste projekt, så meld dig til en "Kom og se" stand. Det er din mulighed for at vise frem og få snakket. Husk at skrive hvor lang tid du har brug for.
  • **Community booths** Repræsenterer du en et projekt eller en brugergruppe, er der mulighed for at diskutere og præsentere ideerne i fællesområdet dagen igennem. Der vil være strøm og internetforbindelse til rådighed.
  • **Keynote** Mener du at dit foredrag virkelig rykker grænser, så kontakt os.. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du mener vi bør fat fat i en supertaler du netop faldt over.

Hvis du brænder for at hjælpe med planlægning af konferencen, så drop ind på IRC på #opensourcedays på EFNet.

/pto

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere