Open Source Days 2010 åbner op

Ligesom foråret ligger efter en kedelig vinter, så er der nu fuld tryk på at få lavet næste års Open Source Days konference. Vi planlægger en masse netop nu. Som noget nyt er der åbnet meget mere for direkte indblik og påvirkning af konferencen - har du en god ide, så er vejen til at dit bidrag kommer med blevet nem.

Allerede onsdag afholder vi åbent konference møde i morgen - onsdag 18-21. Se mere på www.opensourcedays.org.

Bemærk at vi nu også starter "Call for speakers".

I dagligt arbejde med konferencen så kan alle deltage med

/pto

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Nicolai Klausen

Jeg tvivler på, at der er særligt mange udviklere der fatter særligt meget om jura'en i at bevæge sig open source verden.

Bidrager man fx til gnu projektet, så vil de have masse papir arbejde på plads http://www.gnu.org/prep/standards/standards.html#Contributions

Endnu svære bliver det vis man gerne vil inkludere kode fra andre projekter... Det er ikke altid lige let at finde ud af hvilke rettigheder og pligter de mange forskellige open source licenser stiller.

Hvad nu hvis man ikke kan lig måden et projekt bliver styret på, hvordan skal man så forholde sig til et at lave fork?

Det kunne også være man mente et en Distrobution var vildt fed, men lige manglede et eller andet for at passe til en bestemt niche. Her bliver det virkelig svært, da de fleste distrobutioner indeholder kode med mange forskellige licenser og tradmarkes.

Der er så mange muligheder og faldgrupper, som folk uden jura forståelse kan have svært ved at overskue.

Jeg vil derfor mene, at et spor med der kan bringe mere klarheder over rettigheder og pligter i de forskellige licenser, vil være med til at styrke open source miljøet samt minske antallet af tilfælde hvor en licens blev overtrådt utilsigtet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere