Nu kan du logge ind på Version2 med Facebook

For at gøre det lettere at oprette en ny bruger eller logge ind på Version2, har vi nu implementeret funktionen Facebook Connect.

Med Facebook Connect kan du fremover benytte dit Facebook-login til at oprette en ny brugerkonto eller logge ind på Version2 - uden at skulle gennem processen med at indtaste navn, adgangskode og bekræfte e-mail-adresse.

Hvis du vil oprette en ny konto på Version2 gennem Facebook skal du bare vælge den funktion, når du logger ind.

Illustration: Privatfoto

Hvis der allerede findes en konto på Version2 med samme e-mail-adresse, vil der ikke blive oprettet en ny konto, men den eksisterende vil i stedet blive knyttet til den.

Hvis du vil knytte din eksisterende Version2-konto til Facebook, kan du også vælge at redigere din brugerkonto på Version2 (klik på dit navn øverst til højre og vælg 'Rediger konto') og her knytte den til Facebook.

Når du har knyttet Version2 til din Facebook-konto, vil Version2 optræde som en applikation, hvis du kigger på din Facebook-profil under Kontoindstillinger > Apps.

Herfra kan du altid slette tilknytningen til Version2, hvis du senere fortryder. Det kan du også gøre ved at redigere din Version2-konto og herfra slette forbindelsen til din Facebook-konto.

Formålet med Facebook Connect er at gøre det nemmere for både nye og eksisterende brugere af Version2 at logge ind og dermed også fjerne en barriere for at deltage i debatten.

Der findes en række tilsvarende løsninger derude - eksempelvis OpenID, Sign in with Twitter og Sign in with LinkedIn. Når vi har valgt Facebook, er det en pragmatisk løsning, hvor vi med færrest mulige ressourcer rammer flest mulige mennesker.

Vi har benyttet Drupal-modulet Facebook OAuth til integrationen, og rent teknisk benytter Facebook Connect sig af OAuth 2.0. Har du spørgsmål eller input til den nye funktion, hører vi dem meget gerne i debatten herunder - hvor du jo nu også kan logge ind med Facebook.

Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Palle Due Larsen

Jeg håber ikke, at I tilføjer den funktion, hvor man kan kommentere jeres artikler fra Facebook. Det har jeg set på flere andre sites og Facebook udskifter der med there og da med the. Der ser forfærdeligt ud, og er endnu en god grund til ikke at bruge Facebook.

  • 5
  • 1
#6 Anonym

Måske lidt OT....... Med min standard browser i Ice cream sandwich, kan jeg ikke logge ud. Hverken i mobiltilstand eller som std desktop. Om det er en browser fejl, eller om det er en fejl hos v2 kan jeg ikke gennemskue. Jeg har kun oplevelsen på V2.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere