Næste generation af Rubiks cube

Jeg tror rigtig mange af os er vokset op med Rubiks cube "professor-terningen", og har elsket at kæmpet med at løse den hurtigere og hurtigere.
Selv blev jeg aldrig super-god til den - kan jeg se på følgende video :-)

I dag fandt jeg lige en unik kombination af ide, smukt industrielt design og teknik, som går op i en højere enhed. Andrew Fentem har netop fremvist sin næste generation digital professor-terning "Fentix Cube".
Nyd følgende video!

Mine tanker går klart på om man kan bruge samme tanker i anden sammenhæng - svaret må være et klart ja.

Hvis man tilsvarende ser på Jess Hanns arbejde, som jeg tidligere har skrevet om, så er jeg sikker på at vores mobiltelefoner, computerinteraktion og måske især spille-konsoller står foran nye kvantespring.

Er det sejt eller er det lir' Hvad mener du'

/pto

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Torben Mogensen Blogger

Jeg kan ikke se den store fidus ved at digitalisere en almindelig Rubikterning. Det mekaniske aspekt var/er en væsentlig del af oplevelsen.

O.K., at have en elektronisk "blanding" af terningen er lidt sødt, men jeg synes nu ikke, at manuel blanding nogensinde har været betragtet som et problem. Det kan vel sammenlignes lidt med mekaniske kortblandingsmaskiner kontra manuel blanding.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere