Min Linux-blog

I modsætning til min fine ven Mogens Nørgaard, vil jeg ikke starte min blog med at sige at "kvinder er luddovne". Hans provokation var dog forklaret i hans blog på Version2 :-)

Min blog vil have fokus på verden set fra Open Source-tilhængers øjne. Nogen kender mig fra SSLUG, andre kan måske huske jeg tidligere har skrevet for Ingeniøren, eller fra mine mange foredrag rundt i landet om Linux og Open Source. Jeg er også en af bagmændene M/K fra LinuxForum konferencen, og ved i øvrigt en del om algoritmer, matematik, og simulering af systemer.

Jeg ved meget om Linux og Open Source verdenen og den IT-verden der grænser op til det. En ting jeg undrer mig over er den mangel på viden der er omkring Open Source og tilsvarende omkring åbne standarder. Hvorfor skriver aviserne ikke mere om det når der til stadighed laves så mange nye ting indenfor området' Er det fordi vi er på vej ind i en fase hvor det bruges fast og derfor ikke er "nyt" eller er IT bare usexet som noget'

Forresten: I er velkomne til at skrive til mig på hvis I mener jeg eller en af de andre på version2-holdet skal se nærmere på.

Psst. Jeg har den sødeste Linux-maskine foran mig - den kan ligge i min hånd. Glæd jer til at høre mere!

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere