Mig og Stein Bagger

Ligesom så mange andre har jeg fulgt IT-factory/Stein Bagger-sagen med stor interesse. Da jeg så at Stein Bagger var 41 og var fra Frederiksværk, så var det bare om at finde de gamle årsbøger fra Frederiksværk Gymnasium - Stein havde "vel" gået en klasse over mig.

MEN jeg læste en god artikel i Berlingske Tidende for en uges tid siden, som forklarede, at Stein Bagger droppede ud i 10. klasse og kom på Stålvalseværket som lærling - og derefter var det fitness og andet "spændende" - og ikke gymnasiet. Så nok har jeg sikkert været på de samme værthuse^H^H^H.... intellektuelle steder - men jeg kender ham ikke. ØV ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Jeg holdt fødselsdag i går og havde en del venner på besøg. Vi kom til at tale om Stein Bagger. Mine venner og jeg har en kæmpe omgangskreds indenfor IT-verdenen og det sjove er at ingen af os kender nogen fra IT-factory. Selv på linkedin.com er der ikke hul igennem mod folk fra IT-factory. Det undrer mig meget. Der skulle efter sigende have været 190 ansatte da firmaet var på højdepunktet. Det er mange i et lille IT-land.

Derfor stiller jeg følgende spørgsmål til jer læsere. Kender I nogen, der har arbejdet hos IT-factory?
Jeg vil meget gerne høre hvad IT-projekt-folk, udviklere eller sysadm-folk har oplevet - folk i almindelige jobs hos IT-factory.

En stor ros og tak til Dorte Toft for glimrende detektiv-arbejde. Håber det bliver præmiereret passende.

/pto (som dog ikke er i familie med Dorte)

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Anonym

Der skulle efter sigende have været 190 ansatte da firmaet var på højdepunktet. Det er mange i et lille IT-land.

Jeg følger med i en del online aviser, da jeg synes det er 'spændende'.

Selvfølgelig kan jeg ikke husker hvor jeg har set det, men på et tidspunkt så jeg noget med 100 i Indien, og vist også nogle i andre lande.

Så hvis der har været så mange ansatte, er de fleste åbenbart i udlandet.

  • 0
  • 0
Poul-Henning Kamp Blogger

Reklamer på hyrevogne er praktisk taget altid image reklamer, for bilerne kører rundt i et par års tid.

Et meget godt eksempel er Vaillant, fabrikanten af naturgasfyr, som efte at have rendt rundt og lappet en masse defekte gasfyr har følt sig nødsaget til at rette op på omdømmet med hyrevognsreklamer i Danmark.

Poul-Henning

  • 0
  • 0
Klaus Agnoletti

En nuværende kollega arbejdede ved IT-Factory i 3 mdr ca men gik fordi Stein var lige lovligt højtflyvende (så vidt jeg har forstået). Han brillierede med en IT-factory t-shirt til julefrokosten i fredags, og proklamerede at han havde skaffet 50 ekstra t-shirts..

Så firmaet har vel haft ansatte :-)

/k

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere