bloghoved rene løhde

Microsoft Arkitektur Forum Mobile Edition, 21. April

Den 21. april løber næste Microsoft Arkitektur Forum af staben. Temaet denne gang er udvikling til telefoner, smartphones, PDA'er og alt godt mobile.

Jeg vil gerne blive klog på så mange platforme så muligt og har derfor inviteret Anders Borch fra Zyb til at tale om IPhone og og Sven Pedersen fra Lenio til at tale om Andriod.

Jeg har et lille udestående med to udviklere inden jeg forhåbentlig kan annoncere hvem, der kommer til at tale om henholdsvis Symbian/Nokia og Windows mobile.

Sidst men ikke mindst er jeg i forhandling med en CTO i et yderst kompetent softwarehus om et generel oplæg i mobile-udviklingens tegn.

Tilmelding her: http://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032412340&culture=da-DK 

Entre er som sædvanlig gratis og pladser udeles efter 'først til mølle'.

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Michael Rasmussen

Hej Rene,

Jeg ville sådan set gerne tilmelde mig, men jeres system til at registrere en ny LiveID er defekt. Når man når til siden, hvor ens personlige og firmaoplysninger skal indtastes, er det ikke muligt at indtaste oplysninger i et krævet felt - Land/område. Det virker til, at en drop-down box skulle give mulighed for at vælge et land/område, men boxen indeholder en tom liste, og der gives ikke mulighed for at skrive noget selv.

En måde at undgå nye kunder på er at undlade at besvare deres henvendelser:-)

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere