benjamin christensen bloghoved

Magiske kvadranter – live fra Barcelona

De berømte Magic Quadrants får naturligvis en del opmærksomhed på Gartners Symposion i Barcelona. Mange af os fokuserer på leader quadrant, men andre placeringer i kvadranten understreger måske blot, at leverandøren har et andet fokus? Som nice playeren RedHat i x86 virtualisation magic quadrant grundet deres linux-løsninger specielt til cloud service providers. Det kommer ikke som en overraskelse, at Microsoft, VMware og Citrix ligger i leader quadrant i denne kategori.

Overordnet er udbredelsen af virtualisering ifølge Gartner 90 % i 2017. Det betyder, at der langt ud i fremtiden stadig vil være et miks af virtuelle og fysiske servere i datacenteret med den kompleksitet det medfører i forhold til administration af infrastrukturen.

Illustration: Privatfoto

I går nåede jeg forbi Dells præsentation af, hvordan UEFA arbejder med teknologi og deres partnere. UEFAs key objective er ’sport first business second’. Derfor var der naturligvis en del fodboldvideoer i præsentationen. Forretningsbudskabet kom dog også igennem, ift. hvad det kræver af it-infrastrukturen at køre sportsevents som EM 2012 i Polen og Ukraine - med de it- udfordringer, der kan følge med på disse kanter.

UEFAs CIO fremhævede, hvor vigtig relationen og ikke mindst reaktionen er, når man leverer kritisk it til fansider, billet-infrastruktur, broadcasting osv. Interessant info, at Dell leverede Gobal Infrastructure Services, Managed Services, Managed Clients, Software as a Service samt sikkerhed via SecureWorks til en organisation, hvor konsekvensen af fejl kan være en sort skærm midt i en folkefest.

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere