Lav en WP app og vind fede præmier!

(BEMÆRK - det er IKKE længere et krav at du skal udgive en WP8 app, du kan nu også deltage med en WP 7.1 + WP7.5 + WP7.8!)
Udgiv en WP app og deltag i konkurrencen om 50 fede præmier.

De sidste mange måndeder har det været noget sløjt på Windows Phone konkurrence siden, det retter vi op på nu!

Denne gang skal du blot udgive en Windows Phone appliaktion, ikke 3 som sidste gang, men til forskel fra sidste gang er det nu en lodtrækning og ikke en ”kom først” konkurrence. Hver app som du udgiver i konkurrence perioden gælder som et lod i lodtrækningen. Så nu behøver du ikke stresse, men kan lave en lækker app :D

Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her:
http://aka.ms/devapps

Kommentarer (31)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#5 Bjarke I. Pedersen
 • 3
 • 2
#11 Torben Mogensen Blogger

Gælder dette tilbud til alle, der måtte ønske at deltage, eller kun mig? Hvis det er det sidste, er det lidt unfair.

Så lad mig sige: Hvis du giver ALLE, der ønsker at deltage i konkurrencen gratis adgang til developerkonti, så vil jeg gøre mit bedste for at lave en app, på trods af at jeg ikke kender værktøjerne. Jeg kan dog ikke garantere, at det rent faktisk vil lykkes mig at lave en app (da jeg ikke kender udviklingsværktøjerne). Jeg kan dog love, at jeg i givet fald vil forsøge at lave en app udelukkende i F# -- og hvis dette ikke kan lade sig gøre, så bliver der ingen app.

 • 2
 • 0
#13 Henrik Runge

Jeg kan kun tilslutte mig Torben og Rune. Med en gratis licens vil jeg også gøre mit yderste for at lave en WP8 App, der overholder betingelserne.

Derudover syntes jeg det er et glimrende initiativ og vil da gerne benytte lejligheden til at rose Martins App, Marketplace DK, der giver en god liste over hvad der ellers laves i dk af WP apps.

 • 0
 • 0
#16 Martin Esmann

jeg har nu en bedre løsning :) lav en app og når den er klar til at blive publiceret, så send appen til,mig. herefter vil jeg se på appen og såfremt jeg tror den kan bestå certificeringen så sender jeg en windows phone developer account token (lang navn hva') som så kan bruges under signup :) på den måde skal man ikke lægge ud for de 550 kr

 • 8
 • 0
#17 Pelle Söderling

Rart at se at du/I har taget kritikken til jer fra sidste konkurrence. 3 apps for at deltage i en konkurrence om et par tusinde kroner tyder ihvertfald på at man ikke har haft den store indsigt i hvor meget arbejde der faktisk ligger i at producere apps folk rent faktisk gider hente eller også indikerer det at man er fuldstændig ligeglad med kvaliteten men kun interesserer sig for at øge antallet af apps i app storet. Så er rart at se at dette kriterie nu er sat ned til en app.

Et andet forslag vil være at lave en konkurrence der er inddelt i kategorier og udlove præmier til de 3 bedste apps i hver kategori - på den måde kan det være der også vil komme lidt fokus på kvaliteten. Sålænge det blot er ren lodtrækning eller "først til mølle" skal I ikke forvente at niveauet er ret meget over "Hello World" apps som i bund og grund ikke gør noget positivt for hverken WP8 eller jeres App Store.

 • 0
 • 0
#18 Martin Esmann

vi lytter altid, men det betyder ikke at vi altid kan efterleve ønskerne :) så i tilfældet med kvalitet, så er det svært at definere kvalitet, som,igen,betyder at det hurtigt bliver uklart hvordan man vinder. så derfor har jeg ikke tilføjet et kvalitetskrav, men kvalitet er så sandelig det jeg ønsker! og hvis man laver en cool app, så er det måske noget man med fordel kan skrive på sit cv... hvorimod en crap app sender et helt andet signal omkring holdning og attitude ;) så lav en fed app og brug den som et mål for din egen efteruddannelse :)

 • 2
 • 0
#19 Mikkel Snitker

Jeg ville med glæde lave masser af app til WP men som andre tidligere har skrevet så er kravet om 99$ forud en showstopper. Hvis dit tidligere tilbud stadig stå ved magt, om at i betaler for en developer account hvis ens app bliver godkendt vil jeg meget gerne lave fede app's til WP platformen.

Men skriv gerne tilbage hvis dit tilbud stadig gælder

 • 0
 • 1
#20 Bjarke I. Pedersen
 • 1
 • 0
#21 Sune Buhl

Super fint tiltag Martin. Jeg vil da meget gerne deltage. Har pt. to apps på ios og havde egentlig tænkt, Android skulle være næste platform, men WP8 kunne da være sjovt (især når du lokker med en gratis developer konto).

Så mangler jeg bare en Windows 8 Pro licens for, at kunne køre WP 8 SDK (hvis jeg ellers læser rigtigt: http://msdn.microsoft.com/library/windowsphone/develop/ff402529(v=vs.105...) . Er det også noget du kan hjælpe med?

 • 0
 • 0
#22 Bjarke I. Pedersen
 • 2
 • 0
#27 Rune Andersen

Jeg må også kaste håndklædet i ringen, mangler den rette CPU :-( det viste sig at kun Intels Core iX CPU'er, en stribe xeon og AMD CPU'er understøtter SLAT som åbenbart er en nødvendighed for HyperV som emulationen kræver. Jeg har pt. Kun adgang til maskiner med ældre core CPU'er som kan undværes til formålet og ejer ikke en WP8 telefon, så count me out

 • 0
 • 0
#28 Bjarke I. Pedersen
 • 0
 • 0
#29 Allan Høiberg

Server 2012 er heller ikke nok, og den har endda Hyper-V og Win8-brugerflade. What gives?

Nå, jeg ser om der er basis for at opgradere en anden maskine inden konkurrencen slutter, og i så fald vil jeg også gerne benytte mig af tilbudet om en developer account token når jeg har noget, jeg kan være bekendt at vise frem. :-)

 • 0
 • 0
#31 Martin Esmann

Det er ikke længere et krav at lave en WP8 app, du kan også deltage med en Windows Phone 7.1 (7.5) app. Det betyder at i slipper for at opgradere alle jeres PC'er til Windows 8 blot pga. konkurrencen :) Jeg sørger for at konkurrencereglerne reflektere dette ASAP :)

Happy Coding... og det var så lidt ;)

 • 1
 • 0
#33 Allan Høiberg
 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere