Studiebloggen header 3

Klædt på til IT

Som Peter Makholm skriver, bør vi teknikere klæde it-ordførere på efter bedste overbevisning. Vi ser dog uforstående på hvilket image-skift, Trine Bramsen taler om, da dataloger klæder sig yderst alsidigt.

(Kontaktoplysninger kan udleveres til eventuelle single-kvinder ved forespørgsel.)

Relateret indhold

Simon Shines billede
Simon er tidligere studieblogger på Version2, har læst datalogi på DIKU og et enkelt år økonomi. Han arbejder som FinTech-udvikler og er ved at starte et detektivbureau. Han kan godt lide funktionsprogrammering, oversættere, webudvikling og brætspil.

Kommentarer (12)

Kent Damgaard

Jeg ved ikke hvor Trine får sine mode-tips fra, men på det seneste projekt jeg arbejdede på havde vi en der godt kunne lide lilla, en der godt kunne lide t-shirts i stærke farver, en som holdt af 70'er stil med brede skjorteflipper, en som vekslede mellem sporty/casual og business/casual alt efter hvilke møder han skulle til, og så undertegnede som kørte mørkets fyrste/Darth vader (jeg har astma i pollen-sæsonen, så jeg har en vejrtrækning der kan bære det :)).

Henrik Pedersen

Det værste er at jeg var ved at dø af grin, lige indtil jeg fik kigget ned og opdaget hvilken farve strømper jeg har fået taget på idag. :-)

Henrik B Sørensen

Hvad med en "pin up" kalender til Trine Bramsen og hendes veninder af nørder med hvide sokker?

Morten Jensen

Hold KÆFT i er nogle flotte fyre! Drengene i min afdelingen kunne lære noget! Links til billederne er hermed videresendt til hele afdelingen med et påbud om at stramme op

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer