Kan du Scala

Det er blever ret sent ? men det er i orden - bare man hygger sig i godt selskab.Min nye Mac spinder, Bob Marley synger og så er der dømt fantastisk kode.
Jeg koder Scala og det er som en frisk brise efter mange år tilbragt i trøstesløse Java Enterprise landskaber, fyldt med semikoloner og uden mulighed for at specificere fælles funktionalitet på interface niveau, altså hvis man ikke vil ud i at implementere adskillige patterns og implementere dybe klassehierarkier. Unødvendig kompleksitet, som stammer fra det efterhånden lidt ældre, og gigtplagede sprog.
Misforstå mig ikke ' jeg er en Java pige ' men efterhånden er det hele økosystemet af open source teknologier som er vokset frem omkring Java og JVM'en, end selve sproget som trækker.

Men hvad er Scala' Det er et funktionelt, fuldt objektorienteret sprog, med Java syntax. Tidens trend er jo flere og flere processorer og tråde - disse tøjles bedst med et funktionelt sprog.Denne combo gør, at Scala bliver fremhævet som et af de mest spændende af nye sprog på JVM'en.

Det er blevet ret sent ' for jeg er ved at forberede mit oplæg til Javagrupens arrangement om ja ' Scala ? som skal være en slags introduktion, Scala 101.
Vi skal have et fantastisk hyggelig event i regi af Javagruppen, som inkluderer en introduktion til sproget, til webframeworket, et par historier fra den virkelige verden ? men det som jeg glæder mig mest til er Code Jam inklusive konkurrencestemning og prisuddeling, og selvfølgeligt bliver der serveret pizza til de sultne udviklere.
Der bliver plads til Java-folk og wannabes med og uden Scala-kendskab

Så har du lyst til at nørde igennem med Scala, er du velkommen til at kigge ind på fredag den 01. Oktober. Tilmelding foregår via Javagruppens hjemmeside.

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#2 Lasse Lindgård

Man må sige at javagruppen har en pris-politik der er ret uvenlig mod små/enkeltmandsvirksomheder.

Alle de store virksomheder kan jo være med for 4000 kr uden loft på antallet af medarbejdere. Hvor et enkelt medlemsskab koster 1000 kr. Det må alt andet lige give nogle ret skæve priser pr. medarbejder.

Jeg har bidt i det sure æble og meldt mig ind. Den gode nyhed er at de åbenbart fakturerer kvartalsvis, så du får kun en regning på 200 kr plus moms.

  • 0
  • 0
#3 Deleted User

Hvor et enkelt medlemsskab koster 1000 kr.

...

Den gode nyhed er at de åbenbart fakturerer kvartalsvis, så du får kun en regning på 200 kr plus moms.

Nu er det ikke for at gå for meget op i detaljerne, menøh...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere