Justitsministeriets nye logo

Efter de sidste par dages debat om overvågning, så syntes jeg det var passende at smide lidt benzin på bålet.

Jeg faldt over denne artikel Cute to "a little sinister"— the beauty of US spy satellite rocket launch logos og dette logo faldt i min smag

NROL-39 Logo

Så jeg tænke om ikke også Justitsministeriet havde brug for en logo upgrade. Jeg satte mig ned og tegnede lidt, som sagt, jeg er jo ikke den store grafiker – men det blev da ok når jeg selv skal sige det.

Justitsministeriets nye logo

Måske det kan bruges som inspiration af en rigtig dygtig tegner?

Med lidt held kan jeg blive den nye Kurt Vestergaard, bare med demokrater der vil slå mig ihjel og krænke min ytringsfrihed, naturligvis.

LÆS OGSÅ: Justitsministeriets allernyeste logo

Gordon Flemmings billede
International Man of Computer Business. It- filosof, strateg og columnist. Hands-on problemknuser uanset teknologi og tager over, når eksperterne har givet op. Elsker lugten af brændt Pertinax om morgenen. Gordon er en af Danmarks (måske) ældste iværksættere.

Kommentarer (27)

Gordon Flemming Blogger

Michael,

Tak for advarslen., men først må de jo trække et nummer og stille sig kø sammen med de andre, der helst så at jeg holdt op med at forbruge ilt.

Og når situationen spidser til, så kan jeg vel bare komme et soltegn på kronen i stedet for korset.

Anne-Marie Krogsbøll

Bør der ikke også gøres plads til et overvågningskamera i logoet?

Indslag i P1 i dag med indslag om et kommende register over alle overvågningskameraer. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/p1-morgen-2016-02-03#!/
Af denne fremgår det, at der er ca. 250 overvågningskameraer i Mjølnerparken - det er godt nok mange. Så måske vil det faktisk være passende med en hel "laurbær"-krans af overvågningskameraer om logoet? Det vil ganske vist ikke være kønt - men sandt!

Nå, men man kan muntre sig med Trine Bramsen og en eller anden fra DF (som gerne vil have mere overvågning) og en juraekspert.... Meget lærerigt...

Anne-Marie Krogsbøll

Ja, Gordon - jeg glemte også i min tidligere post at indlede med, at jeg faktisk synes, at det er et grafisk utroligt flot og dækkende logo. Pind er da et skarn, hvis han siger nej tak. Men i givet fald så er det da oplagt at udgive som "antiovervågnings"-protestbadge (som i de gode, gamle dage).

Det kunne blive starten på en ny folkebevægelse! Jeg ville i givet fald være aftager af nogle stykker :-)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer