Jeg hader blogs

Kære læser,

Velkommen til min skinnende nye blog.

Dette er en stor dag for mig. Ser I, kære læsere, jeg har nemlig en bekendelse jeg længe har villet ud med: Jeg har altid hadet bloggere. Folk der sidder konstant og ævler om alt fra personlige problemer, til deres ligegyldige mening om hvor lavt dobbeltklikhastigheden præcist skal sættes, eller deres foretrukne konsolstørrelse. Efter Version2 blev lanceret har jeg dog været imponeret over hvad folk har kunne bidrage med af mere brugbar information, og nu vil jeg forsøge selv at bidrage til denne form for vidensdeling, i håb om at andre kan drage nytte af mine erfaringer.

Som den opmærksomme læser allerede på nuværende tidspunkt vil have tydet, er jeg forholdsvis sarkastisk, hvilket mine indlæg nok vil bære lidt præg af. Jeg kan forsikre alle om, at jeg ikke mener det så slemt.

Men til sagen: Jeg vil primært fortælle om IT-infrastruktur set fra en større virksomheds perspektiv, samt en smule mere detaljeret om nogle af de områder jeg har stor forkærlighed for: virtualisering, storage, generel produktivitet, og meget andet godt. Pt. arbejder jeg en del med VMware, og har været meget begravet i Microsoft Office Sharepoint Server 2007, men jeg skifter arbejdsområder med jævne mellemrum, hvilket mine indlæg vil bære præg af.

Jeg har lagt en længere blog-plan i håb om at kunne bevare en rød tråd igennem mine indlæg, men først og fremmest vil jeg i løbet af den næste uges tid berette fra Gartner Symposium i Cannes. Mine valg af 'conference tracks' er koncentreret omkring processoptimering, business intelligence samt en masse andet godt, så jeg håber at få tid til at berige jeres liv med lidt informationer derfra.

Til sidst vil jeg blot slutte af med en hensigtserklæring: Jeg vil undgå at bruge ordet 'dokumentstandard' startende fra... nu!

Hav en fantastisk dag.

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#3 Mikkel Meyer Andersen

Hej,

Det lyder spændende med din blog.

Personligt kunne jeg godt tænke mig at høre om dine erfaringer med Xen, hvis du skulle have sådanne, nu hvor du tilsvarende har arbejdet med VMWare. Der er jo røre i virtualiseringsverdenen, så det kunne være rart at høre om eventuelle erfaringer fra "den virkelige verden".

  • 0
  • 0
#4 Flemming G. Jensen

Folk der sidder konstant og ævler om alt

Hold fast i den line. Som læser hader jeg også tom-hjernede angificeringer a la "Hav en fantastisk dag"

... jeg blot slutte af med en hensigtserklæring: Jeg vil undgå at bruge ordet ”dokumentstandard” startende fra... nu

Det forstår jeg godt, når du har være dybt begravet i Microsoft Office Sharepoint Server 2007.

Jeg glæder mig til at læse dine røde tråde om processoptimering og business intelligence fra en teknisk indfaldsvinkel. Det er vigtige emner at få befriet fra salgsgas og management vås, så fat endelig pennen.

  • 0
  • 0
#7 Peter Egehoved

Tak for velkomsterne.

@Mikkel - jeg har endnu ikke brugt tid på Xen, da dens managementværktøjer lader til at være langt fra det niveau jeg ønsker. Der vil komme indlæg om mine erfaringer med VMware, efterhånden som processen skrider frem.

@Flemming - jeg er jo desværre blevet manager, og mine tekniske evner forsvandt den dag det skete. Siden da har jeg fejlet rent teknisk med video, brødrister, etc.

MOSS 2007 er nu en ganske fed platform, omend den ikke er opensource osv., men dens fordele opvejer det faktum i mine øjne. Den er i hvert fald milevidt fra de tidligere produkter i serien fra MS.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere