Jeg gider ikke konferencer

Så er den gal igen - nu vil Version2 OGSÅ til at lave konferencer...hvor herre bevares...som om der ikke er nok folk på det marked allerede!

Det betyder jo så ganske givet, at nogle "kloge" hoveder igen skal forskanse sig i et mødelokale på Skelbækgade med en stor kande te og to dåser Wonderful Copenhagen Butter Cookies købt på tilbud i den lokale Irma biks, og sammen udtænke endnu en bunke fantastiske og helt, helt unikke konferencer som vi alle bare MÅ deltage i ?

Right ''

Not...!

Version2 er heldigvis pinligt bevidste om, at deres læsere - ja, jer - er en enormt krævende flok, der forlanger substans og kvalitet i alt hvad Version2 leverer til jer.

Så derfor - hvem er mere nærliggende til at bestemme indholdet i Version2's konferencer end jer, kære læsere ''?

Hvad vil I høre om ' Hvem vil I gerne se på talerstolen'

Og: Hvordan skal den helt rigtige form på en god konference være ' Er det pinedød nødvendigt at man skal igennem hele tracks på 6-7 timer i løbet af en dag, som passiv tilhører, eller kan man gentænke konceptet lidt, så deltagerne har større indflydelse på indholdet og måske selv er med til at forme konferencen undervejs '

Byd ind - lad Version2 høre, hvad de kan tilbyde deres kræsne publikum.

Og lad dem for guds skyld slippe for, at brainstorme over de dersens Butter Cookies - de smager jo afskyeligt.... ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4e398ff7b.gif" alt=")

Kommentarer (8)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Slet Mig nu

Kik på en der virker: aye conference (google og du finder den). Hvad jeg ikke ønsker at se er Version2's egne 'helte' skaffet igennem et eller andet Version2 baseret netværk og som ikke laver andet end i slideshow at gå i dybden på problemstillinger, men tyndt hen over løsningerne. Neeeeeeej den demo ser flot ud skal skiftes ud med erfaring der rykker ved ens tilgang i det daglige arbejde.

 • 0
 • 0
#4 Tommy Dejbjerg Pedersen

Come on, der MÅ da være mere I vil høre om eller er I bare hyggelykkelige med udbuddet af konferencer i DK ?

Jeg synes da Version2 har vist sig som en fornyelse i IT mediebilledet, og har stor tillid til at folkene bag tør og vil tænke nyt omkring konferencer.

Personligt, har jeg IKKE lyst til flere konferencer om agile metoder. Ikke fordi agile er forkert, men nu har vi ligesom snakket om det i 100 år (cirka) og dybere er emnet altså heller ikke.

Uanset om det er agile, Prince2 eller knæfaldsmetoden, ja så er der MASSER at snakke om der vedrører den måde mennesker arbejder sammen på og den måde organisationer fungerer.

Ethvert IT system er da et produkt af de mennesker og den organisation der har skabt systemet - hvorfor snakker vi ikke mere om det ?

Hvis jeg giver Bent en opgave med at kode et system, og samtidig giver Poul den samme opgave - så kommer der noget forskelligt ud af det. Og ligeså med virksomheder...

Det er da dybt inde i en diskussion om denne slags problemstillinger at hemmeligheden bag succesfuld IT projekter ligger gemt ?

 • 0
 • 0
#5 Slet Mig nu

Folkene bag tør og vil tænke nyt omkring konferencer

Hvis de tør at tænke nyt, så prøv at lave: 1) live streaming fra sessions og en prismodel hertil, 2) et onlinemiljø som ikke reelt blot er tweets ala' "denne session er god" eller "XYZ har ret i ABC". Lav opfølgningsartikler, journalistik på emnet sammen med eksperterne, ikke om folk synes at konferencen er god eller om det samme står i en bog som ligger ved siden af sengen. 3) Sats på andre kommunikationsformer end slideshows som går i dybden i problemstillingen og tyndt på læringsformen. http://ayeconference.com er stadig en af de bedre jeg har set 4) Undgå sælgerne. Rob fra SpringSource er mit ynglingseksempel. God, men for søren også en spar-2 sælger. 5) Sats kraftigt på det sociale efter en dagskonference. Lav aftale med en bar eller to omkring rabat på øl (og sodavand) 6) Sats på dem som er i stand til at sætte deres emne ind i en organisation og leverancekontekst. F.eks. Enterprise Arkitektur. Fantastisk emne som man kan snakke lang tid om. De fleste snakker om hvorfor, værdien i det og det er svært at komme igang. De færste snakker om at forrretningen har deres egne forretnings-optimerings-metodikker som du som Enterprise Arkitekt skal passe dig ind i, du sandsynligvis får ikke lov til at sætte metodikken for forretningen. Tilsvarende, ingen snakker om hvordan ny teknologi kan supporteres i en normalt stiv ITIL-baseret supportorganisation og hvorfor diverse fleksibilitetstiltag ikke giver så meget værdi 7) Erkend at DK er et Microsoft land, hav en del om hvordan andre ting kan nemt passes ind i en Microsoft kontekst. 8) Sats på ikke-konsulenterne, men de fastansatte med lang tidserfaring. Det er min erfaring at konferencer ofte fyldes op med 'store' navne som reelt blot lærer sig et emne overfladisk, tager til de forskellige konferencer og taler om problemstilling plus anvendelse af teknologi og herefter kan sætte den fede timepris fordi de er et navn. Jeg har kun haft gode oplevelser med folk med en lang tids fastansættelse, idet de også er der når det skal supporteres, når det skal passes ind i umodne organisationer, når politikken omkring skal kæmpes, ... 9) Erkend at mange kommer for at slappe af, komme væk fra arbejdet, være lidt sammen med kollegaerne. Så sats på et konferenceområde hvor der er mange sofaer, hvor man kan slappe af og sidde og bitche over ens ledelse 10) Hav tracks der stiller de svære spørgsmål og ser på forskellige vinkler af emnet. F.eks. Hvad skal der til før at en applikation kan supporteres. Emner: Dokumentation af applikationer med support i tankerne. Træning af support folk. ITIL. Erfaringer med forskellige former for fejlhåndtering. Erfaringer med monitoringssoftware. Erfaringer med sikkerhed kontra support. Og så videre.

Mange mange konferencer har lært mig at undgå standard konferencer, hvor man blot ender med at sidde og ordner sin inbox.... Håber at I ender med en god konference.

 • 0
 • 0
#6 Nikolaj Brinch Jørgensen

Sats på ikke-konsulenterne, men de fastansatte med lang tidserfaring. Det er min erfaring at konferencer ofte fyldes op med 'store' navne som reelt blot lærer sig et emne overfladisk, tager til de forskellige konferencer og taler om problemstilling plus anvendelse af teknologi og herefter kan sætte den fede timepris fordi de er et navn. Jeg har kun haft gode oplevelser med folk med en lang tids fastansættelse, idet de også er der når det skal supporteres, når det skal passes ind i umodne organisationer, når politikken omkring skal kæmpes,

Du kan ikke lide konsulenter, fred med det.

Rigtig mange konsulenter er førende når det gælder vidensopdatering, for det er deres forretning. Det er virksomheder ikke, da de ikke bare kan opgradere til den nyeste Java VM, da det vil kræve en gentest af systemet - og opgraderinger er noget der sker synkront i store ITIL drevne "maskinstuer". Så er de mange gange ganske gode kommunikatorer, for det er også det de lever af - så at bruge dem til konferrencer er ikke så skidt.

 • 0
 • 0
#7 Slet Mig nu

Jeg har intet imod konsulenter. Og der er masser af konferencer hvor du kan høre dem holde et fint indlæg omkring ny teknologi. En del af dem er også morsomme med videre. Du missede min pointe. Hvis Version2 virkelig vil tænke nyt og ikke holde endnu en konference af den samme skuffe så skulle de sætte temaet til erfaring med helheden i ændringer. Her er de konsulenter jeg har arbejdet sammen med eller oplevet på konferencer været svage, af mange naturlige grunde.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere