JAOO: Release it!

En af de trends jeg har bemærket på JAOO i år er at en bestemt bog bliver nævnt igen og igen i præsentationerne: Release it!

Bogen er skrevet af Michael T. Nygard, som er en af mine yndlingstalere på konferencer. Ikke på grund af hans talerevner, som ellers er ok - man er i trygge hænder - men mere på grund af Michaels ydmyge tilgang til verden. Michael er typen der lytter til alle, elsker feedback og ofte beder folk om deres mening. Altså ingen superstartype, men en meget fornuftig mand, der har tænkt over tingene og kan sit stof.

Hvis der er nogen der har læst Michaels bog, vil jeg meget gerne høre om den er investeringen værd...

Kommentarer (7)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Rasmus Christensen

Bogen har været en fast bestanddel af mit natbord gennem nogen tid. Den er ganske glimrende at læse, selv om jeg ikke har været helt igennem den endnu. Velskrevet og med nogle pointer, så køb du den bare og forsat god konference

  • 0
  • 0
#7 Deleted User

Klogt valg.... men er da lidt skuffede over at du ikke lyttede til hvad jeg sagde sidste år, da jeg roste den til skyerne!

Iøvrigt interessant og se hvad der kommer ud af hans næste projekt.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere