JAOO: En lille online avis fra JAOO

Under JAOO er der et par ildsjæle der hvert år laver en lille daglig rapportage fra konferencen. Tidligere var det i form af et lille hæfte, hvor man kunne læse interviews med talere, se billeder fra de tidligere konferencedage (billeder fra søndag om mandagen, billeder fra mandag om tirsdagen og så videre...), finde praktiske oplysning om f.eks. ændrede planer, finde påmindelser om fester og andre sociale arrangementer, konferencehøjdepunkter og andre mere eller mindre interessante iagttagelser fra konferencedeltagere og konferenceorganisatorne. Dette tidsskrift går under navnet JAOO Today.

I de senere år er JAOO Today gået online - sidste år var det integreret med den daglige JAOO blog på blog.jaoo.dk, og i år står den som en selvstændig entitet på today.jaoo.dk. Derudover uddeles der hver dag et postkort med overskrifter og vejledning til hvor man kan finde den online version.

Jeg har været så dristig til at melde mig til teamet bag dette tidsskrift i år, og ud over at være ekstra og hårdt arbejde, så er det en sjov og kreativ proces, hvor en flok nørder får afløb for deres kreative energier.

Dette resulterede i år blandt andet i koncepterne

  • JAOO Twitter Bingo
  • Speaker Matchmaking
  • Speakers interview
  • JAOO Party Confession booth

og mange flere.

JAOO Twitter Bingo går i korte træk ud på at man ved at følge en bestemt twitterkonto får bingotal, som man kan bruge til at udfylde en bingoplade, der findes på bagsiden af de daglige udleverede JAOO Today postkort. Ved bingo er der fantastiske præmier, som man kan få udleveret i informationsboden ved at aflevere en vindende bingoplade, som en af de to første på den pågældende dag. Der er nye plader og numre hver dag.

Speakers Matchmaking er jeg meget spændt på at se i aktion. Det er tænkt som en social undskyldning for at snakke med fremmede mennesker til JAOO-festen mandag aften. I korte træk går det ud på at der i alle konferencetasker er et lille billede af en JAOOtaler og hvis man så til festen kan finde en med et billede af den samme taler, så kan man gå sammen i JAOO Today-baren og få en gratis drink. Hvis man så ovenikøbet kan få taleren med, så man ikke bare har fundet en med et matchende billede, men også kan tage den taler der er på billedet med i baren, så er der en ekstra lille præmie.

Til selve festen er der også mulighed for anonymt at give sin mening til kende ved at tage en tur i JAOO Today confession booth - et lille aflukke, hvor man kan optage en lydfil anonymt og give sin mening til kende om konferencen, talere eller hvad som helst andet man har på hjerte...

Det bliver meget spændende hvad der kommer ud af disse tiltag i praksis. Generelt er motivationen bag alt hvad JAOO Today finder på oftest bare at det skal være sjovt - og helst sjovt for JAOO Today Teamet.

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize