IT-Valgmøde på Onsdag

Jeg har lovet lige at reklamere for

PROSA's IT-Valgmøde på onsdag.

Lidt trist at Bjarne Corydon ikke kommer, så kunne man have spurgt ham hvad han mente med:

"For fremtiden skal digitalisering ikke kun handle om at spare penge."

(Citat fra hans Keynote ved Dansk IT's konference om Offentlig IT i århus for nogen tid siden)

phk

Kommentarer (10)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Henrik Eiriksson

fra Prosa hjemmesiden:
"...publikum kan stemme spørgsmål op eller ned med deres medbragte computer/telefon/tablet."

Det vil så sige, at fordi jeg ikke bruger trådløs teknologi - af videnskabeligt baserede strålehygiejniske grunde - kan jeg ikke deltage aktivt i arrangementet. Tak, Prosa.

 • 0
 • 8
Troels Henriksen

Det vil så sige, at fordi jeg ikke bruger trådløs teknologi - af videnskabeligt baserede strålehygiejniske grunde - kan jeg ikke deltage aktivt i arrangementet. Tak, Prosa.

Du kan skrive dine spørgsmål på et stykke papir og give dem til en ven, der så kan tilføje dem for dig. Du kan så ikke stemme (med mindre din ven starter en anden browser op), men hvis dit spørgsmål er godt, så skal det nok få støtte.

Jeg var til samme arrangement ved sidste valg, og jeg syntes det fungerede godt. Og til de der spekulerer i de retninger: Ja, det var selvfølgeligt trivielt at snyde, hvis man ville, da afstemningen så vidt jeg husker var cookie-baseret, men det er lidt dumt, da det er en af de få muligheder vi får for at høre politikerne diskutere it-politik med nogen lødighed.

 • 1
 • 0
David Rechnagel Udsen

Det vil så sige, at fordi jeg ikke bruger trådløs teknologi - af videnskabeligt baserede strålehygiejniske grunde - kan jeg ikke deltage aktivt i arrangementet. Tak, Prosa.

Nu kommer der en direkte billedstrøm fra arrangementet, som du kan se på din stationære og trådet datamat derhjemme. Du kan måske ikke deltage fysisk, men jeg antager at eftersom der er datafoner og tavledatamater alle vegne på gader og stræder - så bevæger du dig vel heller ikke udenfor alligevel - så det gør vel ikke så meget.

Jeg håber for din skyld, at samfundet snart vender tilbage til middelalderen igen, så du kan komme udenfor igen.

 • 5
 • 0
Henrik Eiriksson

@Troels Henriksen: tak for dine venlige råd, men med min holdning er det selvsagt svært at holde venner i disse tider ;-) Ork, jeg forstår det da; for ve den der forsøgte at vriste mit bip-bip spil fra mig da jeg var 10 år (i 80'erne).

@David Rechnagel Udsen: LOL! Datafoner og tavler alle vegne. Ak, Kbh. er off-limits; en slags O-Zone. Vi behøver slet ikke reverte til middelalderen men kunne med simple tiltag reducere den kroniske eksponering med ~90% for alle. Desværre ser mobilselskaberne på en reduktion af strålingsniveauet som en implicit indrømmelse af helbredsricisi - så de skruer kun op.

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize