Hvorfor er kvinderne bagud ?

Et par af mine medbloggere er af kvindelig overbevisning, men jeg stoler på at de vil vise forståelse for dette indlæg, de er trods alt nørder.

Vi ser i disse dage endnu et klokkeklart eksempel på at kvinder er 5 år bagud på nettet og jeg blev nærmest oprørt da jeg opdagede denne fuldstændig grundløse og indiskutable forskelsbehandling.

Jeg tvivlede naturligvis først på om det virkelig forholdt sig sådan og har derfor foretaget et temmelig grundigt scan af mit omfattende arkiv.

Jeg fandt intet der kunne modsige observationen, tværtimod, mit arkiv siger at der er tættere på 10 år end 5 år til forskel:

Siden 1998 er jeg blevet belemret med spam, der har pushet alt muligt isenkram og medicin for mit udstyrs forlængelse, men det er først indenfor de seneste par uger vi er begyndt at modtage spam for tilsvarende produkter til forøgelse af kvinders brystmål.

Det er da positiv særbehandling der vil noget.

Tillykke med det De Damer!

Men hvorfor ?

Det kan ikke være fordi der har manglet kvinder på nettet indtil nu, det viser alle mulige demografiske studier.

Det er ikke fordi markedet er blevet overset[1].

Er det fordi der først nu er kommet kvindelige spammere på nettet ?

Hvis det er tilfældet, så Gud Nåde og Trøste os, når de opdager markedet for baby-kvaksalveri.

phk

[1] Tro mig på mit ord: jeg har et Y kromosom.

Kommentarer (13)
Morten Fordsmand

Der er jo ingen mand, der åbenlyst tør indrømme at hans organ gerne måtte være større over for nogen han kender.

Så hellere bestille mærkelig medicin og sære kontraptions over nettet.

Og der er nok også mange mænd der gyser ved tanken om operative indgreb i de ædlere dele, noget som mange kvinder jo bruger i stort omfang (hehe)

Personligt elsker jeg slig spam, når den indeholder de direkte komiske billeder af letpåklædte kvinder der måber eller begejstres ved synet af et overdimmensionert organ.

En anden spam jeg virkelig nød var den der tilbød mig at blive præsteordineret, se det havde set godt ud med deres diplom på vægen.

Med velsignelse
Reverend Fordsmand

Hans Schou

Jeg medgiver at kvinderne er bagud, men måske ikke så meget.

Brystforstørrelser er ikke nødvendigvis det der er mest effektive til at få en kvinde åbne en mail. Jeg mener det er længe siden jeg første gang fik en ala "An old friend wants to meet you again", hvilket jeg mere tror er møntet på kvinder.

Jens Madsen

Computere er ikke som et TV-apparat - noget du tænder, og så fungerer det. En computer, fungerer et stykke tid efter den er tændt. Herefter skal den vedligeholdes. Der skal køres viruscheck, der skal skiftes reservedele og plugins aktiveres, der skal monteres mere ram, og der skal testes dit og dat osv. Så er der fare og risiko momenter samtidigt. Noget for rigtige mænd. Ofte kører netbanking ikke - og kører den, er det måske noget galt med apotekets digitale signatur der kræver anden java udgave. Og der kræves skruenøgle at skifte.

Sagt på anden måde - ovenstående "marreridt", der jo egentligt ikke burde være nødvendigt, og mere vidner om at computeren er en umoden teknologi, er måske reelt årsagen til, at kvinder holder sig bort? Computeren har en lighed, med en faldfærdig bil - den skal svejses, og vedligeholdes i alle ender og kanter. Kører kun kort tid, i forhold til reparationstiden. Og når den kører, skal man holde benene korrekt, for at de ikke går gennem kabinen. Det tiltrækker mænd - men kvinderne er ikke altid helt tilfredse.

Hvis computerne blev lavet som et mere afrundet produkt, der ikke konstant kræver udvidelser, vedligehold, reparation, opgradering, og indstallation, og hvis de ganske enkelt gjorde som man tastede, i stedet for at udvise mystik der måske kan virke skræmmende, så vil det måske være et bedre produkt for kvinder?

Gitte Wange Olrik

Aaaaaltså - det er jo ikke øget brystmål der får kvinderne til at åbne mailboksen. Det har vi vores mænd til at sørge for sker.

Nej nej - det er alle de evindelige mails om at tabe sig på alskens mulige måder, der er in. Det er dét de unge vil ha'! (Og jeg er åbenbart meget i målgruppen synes spammerne for jeg finder jævnligt denne slags mails i mit junk filter)

Kristian Christensen

En kvinde har meldt sig her i debatten, :-) Spændende, men det var da en ide at tage dette syn på kvinder op, med en god håndfuld kvinder.

Jeg syntes ikke selv at det virker som om at kvinder er bagud, tværtimod i mine studier er mange af kvinderne længere fremme end mange af mændende, hvis man ser på det generelle billede.

Min ærlige mening, Kvinder tør og hop ud i det og lær det sk# osse. Tage en "søger" på google efter grafiske,web,dtp etc. bureauer og man vil se hvor mange af dem, der er styret, ejet af kvinderne.

Kristian Christensen

Lige en jeg glemte - Fik mig en af de gode spam-mails den anden dag. Den henvendte sig både til min kæreste og jeg, da overskriften lød noget ala

"Are you and your girlfriend happy? - Get a larger penis and breasts for your girl"

Hæhæ.... Ku sku ik la være med at grine lidt af den. Lyder næsten som et tilbud om at deltage i et reality show!!! ;-)
God jul og godt nytår til alle

/ Kristian

Martin Juhl Jørgensen

Efter at have tilbragt et par år med "tekniske" kvinder herude på Dutten (DTU), har jeg observeret at de fleste betragter computeren som et værktøj.

Selvom de bruger den til mange af de samme ting som fyrene herude så vækker computeren slet ikke deres interesse og derfor bruger de heller ikke tid på at udforske alle de muligheder de ikke vidste de havde.

Så de kan programmere og alt muligt, men de fleste ser det som skole/arbejde og bruger derfor ikke noget fritid på det. De fleste fyre synes det er meget sjovt og kan derfor godt finde på at bruge både skoletid, arbejde og fritid på det.

Log ind eller Opret konto for at kommentere