Hvordan var it-natten?

Jeg har tidligere både skrevet om og deltaget i it-natten - et yderst succesfuldt initiativ som oprindeligt kom fra IT-Branchen (ITB), men som sidste år gik over til at være på virksomhedernes eget initiativ. Dengang skrev version2 artiklen "It-natten lever trods krise og manglende fælles styring", men hvad med i år?

Jeg har ikke set nogle artikler på version2 om emnet og en hurtig søgning efter det giver ikke nogle nyere resultater. Normalt er it-natten en februar-aktivitet, men februar er kommet og gået uden at der har været noget omtale.

Hvad skete der' Lever it-natten stadig i bedste velgående (under min radar) eller er det gode initiativ faldet til jorden på grund af krise og manglende fælles styring' Gjorde ITB det rigtige ved at forlade projektet og finde nye projekter eller var det et søm i kisten på et ellers succesfuldt projekt?

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Trine Sandberg

Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at arrangere it-natten på Fyn, mens det stadig lå i regi af de regionale it-fora som var dem, der leverede hovedparten af arbejdskraften, hvor ITB stod som hovedarrangør.

Disse fora havde mere end svært ved at trække opgaven igennem, og jeg tror det er derfor, at det ellers gode initiativ er gået fløjten, da de regionale it-fora simpelthen ikke har ressourcerne til arbejdet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere