Hvad får du ud af uge46?

Er du klar til en uges iværksætter fokus?

Uge 46 nærmer sig og der er rigtig mange aktiviteter i år. FEEEDT - og spredt i hele landet.

Sitet Uge46.dk giver et godt overblik over den massive opbakning der er, hvilket er positivt på mange måder, for det at få startet nye firmaer er altafgørende for Danmark. Så en helte-medalje til uge46. Iværksætteri kommer i fokus og man kan næsten fristes til at sige FOR MEGET fokus til at man kan rumme det på en uge. Hvad skal man vælge? Hvor får man størst udbytte af at lægge sin dyrebareste ressource - sin tid?

Jeg tænker - hvordan skal man vælge i arrangementsjunglen? Det er som juleaften. ALT for mange gaver på for kort tid. Men vi elsker det. <3 Det giver os en følelse af, at der sker noget, og at vi er opmærksomme på hinanden. Forskellen på gaverne og så denne massive fokus er dog, at gaverne er overflødige, men iværksætteri er eksistensgrundlaget for mange - også for mange af dem, der arrangerer events :-o

Det koster rigtigt meget at sætte uge 46 i søen og tal er altid godt. Mere end 15.000 iværksættere deltog sidste år. Der blev skrevet meget om udvalgte arrangementer. Og i nuet er det altid sjovt. Det i sig selv er naturligvis værdifuldt, men hvad er opfølgningen? Hvad får iværksættere ud af det? Kommer der mere vækst, starter flere virksomheder, kommer man videre i sit iværksætterliv, videre til næste step -> videre mod succes og vækst - og? Jeg er ganske klar over, at inspiration altid er godt. Viden og netværk kan altid hjælpe.

Men kære deltagere - lad os høre fra jer, og måske du vil bruge et minut på at svare i denne tråd, hvad der virkelig rykker for dig og din virksomhed i relation til uge46.

Relateret indhold

Anette Nørgaards billede
Anette er Nextgeneration AMM med fokus på startups via Bizspark og Students via Dreamspark programmet hos Microsoft. Hun er tidligere medejer af Capernow Projects, Company42 og Miracle A/S og før det teknisk it-konsulent med alt fra udvikling, drift til undervisning. Hun blogger om it-iværksætteri.

Kommentarer (1)

Kommentarer (1)
Allan Ebdrup Blogger

SaaS er en helt speciel diciplin, og vi har gode eksempler på at det kan lykkes for danske firmaer. Podio, ZenDesk, E-conomic, Dataløn, Danløn osv.
Det kunne være fedt med arrangementer med fokus på internationale SaaS løsninger, skabt fra DK.

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer