Hvad er bedre end shopping?

Netshopping! Ah, hvor er det dog dejligt at kunne sidde bag skærmen med en kop kaffe og få klaret juleindkøbene (ja, det ER altså snart december!). Tænk, for bare nogle år siden var juleindkøb noget med at afsætte en eller flere dage til at trave byen rundt, forslæbe sig i indkøbsposer, holde vejret på vej gennem Magasins parfumeafdeling, som de af uvisse årsager har placeret i stueetagen, stå i kø i boghandlen og forsøge at klemme sig igennem BR blot for at opdage, at juleønske #1 var udsolgt. Nu er det SLUT med det!
 
Hvis man kommer i gang et par uger før jul, kan man oveni købet nå at benytte sig af den lave dollarkurs - der er en amerikansk netbutik for enhver smag derude. Og de danske netbutikker er også kommet rigtig godt med; selv den mindste handlende, der kører en sidebeskæftigelse med salg af håndsyede hjemmesko fra privaten, tager efterhånden dankort, hvilket giver en ret god beskyttelse for os forbrugere.
 
Mon ikke også, at de etablerede forretninger er ved at opdage, at de får kam til deres hår? Efter at mine børn havde udpeget nogle dukker og en pink cadillac (!) i et af de etablerede legetøjsbutikkers katalog, og jeg blev træt af at vente på, at den pågældende butik fik varerne på lager igen, googlede jeg mig frem til en lille netbutik med de samme varer og en noget kvikkere service. Tre klik og et dankortnummer, så var den sag ordnet.
 
Jeg tror, at det er en god nyhed for os forbrugere, at der er kommet mere konkurrence i detailledet. Det kan vi i høj grad takke den informationsteknologiske udvikling for - og måske har julemanden også haft en finger med i spillet?

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Jan Keller Catalan

Jeg køber næsten intet elektronik i "rigtige" butikker længere - det er for bøvlet.
Selv min 22'' fladskærm kom med PostDanmark i finfin stand.

Det eneste problem jeg har er, at hvis jeg ikke er hjemme til at modtage pakken, så skal jeg rimelig langt til en SuperBest (nej - ikke min nærmeste) for at hente den. Men jeg vænner mig bare til at få dem sendt til mit arbejde istedet for.

Hvis så bare PostDanmark kunne gå tilbage til at give besked om, hvornår på dagen man kan vente en pakke, så man slipper for at være hjemme HELE dagen, for at modtage en aften-omdelt pakke.

  • 0
  • 0
Anne-Sofie Nielsen

Jeg er klart også gået over til at få pakker på arbejdet - eller endnu bedre at få dem sendt til min mands arbejde, så han kan slæbe dem hjem i bilen (jeg er som regel på cykel). ;-)

Mht. elektronikkøb på nettet, så er det også en guldfeature, at man har ret til at prøve at installere tingene og alligevel kan sende dem tilbage, hvis ikke de duer. Det måtte jeg f.eks. gøre med et par trådløse høretelefoner, som viste sig at have en urimeligt dårlig lydkvalitet, selvom de var temmeligt dyre. Det havde været ærgerligt at have haft købt dem i en butik - så havde jeg hængt på dem!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere