allan ebdrup bloghoved ny

Har du brug for feedback på dit website?

Når du langt om længe har fået dit fritids-programmeringsprojekt færdigt og lagt noget på Internettet, kan det være frustrerende, at der ikke sker så meget og du ikke får respons. Du har måske vist det til vennerne og familien, men de forstår ikke rigtigt hvad du laver, eller har ingen reel interesse i dit skøre projekt.

Det du har brug for, er en nem måde at få feedback
Nu skal du så til at bruge tid på at finde og installere et forum af en slags. Eller skal du? Prøv i stedet at gå over på uservoice.com. Du registrerer dig, og gennemfører deres wizard og 15 minutter senere får du en stump JavaScript, du kan paste ind på dit site. Når du gør det dukker der en rød feedback knap op i venstre side af dit site (se venstre side). Når brugeren klikker på knappen får han/hun vist de mest populære forslag, der er til forbedringer af sitet indtil videre. Hvis de klikker sig videre, kommer de til et meget simpelt forum, hvor man kan komme med forslag og stemme på de forslag, der allerede er lavet. Smart, nemt, simpelt. Eneste hage er, at det hele kun fås på engelsk.

Egne erfaringer: Begrænset succes
Jeg bruger det selv på mit eget fritidsprojekt obsurvey.com - indtil videre er de eneste forbedringsforslag mine egne. Men nu er det heller ikke overvældede med trafik, der er på sitet. Jeg tror nu ikke, det er fordi feedbacksystemet er for svært at bruge. Men hvad synes du om uservoice.com?

var uservoiceJsHost = ("https:" == document.location.protocol) ? "https://uservoice.com" : "http://cdn.uservoice.com";
document.write(unescape("%3Cscript src='" + uservoiceJsHost + "/javascripts/widgets/tab.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"))

UserVoice.Tab.show({
/* required /
key: 'version2',
host: 'version2.uservoice.com',
forum: '28812',
/
optional */
alignment: 'left',
background_color:'#f00',
text_color: 'white',
hover_color: '#06C',
lang: 'en'
})

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere