GIER fylder 50 år d. 14 september

Det er 50 år siden Geodætisk Institut fik overdraget "Geodætisk Instituts ElektronRegnemaskine" og Dansk Datahistorisk Forening inviterer medlemmer med ledsager til et storslået arrangement d. 14 september klokken 17 til 21.

Programmet for aftenen kommer engang i August, men allerede nu kan jeg godt afsløre at der nok bliver noget med en GIER computer der kører.

Sæt kryds i kalenderen og sig det videre...

phk

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
gert illemann

Hej Poul Henning,

... at få bragt orden på Jeres android-app ?
- istedet for at skrive om/kloge dig på dit og dat.
Så vidt jeg har forstået på de mange skiverier på Version2, er det dig, der har ansvar for at få den nye version af web-sitet til at falde i hak.
Som jeg igennem årene har hørt/oplevet dig, har du altid stået stærkt på at professionelle IT-folk skulle levere ordentlig kvalitet - præcist som jeg selv har herset rundt omkring med alle mulige slags folk.
Men nu.
Nu har du i ugevis bare ladet en brækket android-app karakterisere Version2
Kom så !
mvh gerti

  • 0
  • 6
Casper Thomsen

Hej Gert.

Poul-Henning har absolut intet at gøre med Version2's Android-app, og han skal i øvrigt ikke stå til ansvar for anden funktionalitet på Version2. Vi benytter godt nok software, som han har udviklet, til caching, men eventuelle fejl er vores og ikke Poul-Hennings. På Version2 optræder Poul-Henning alene som blogger, ikke som udvikler.

Du må meget gerne benytte mail-adressen under linket "Teknisk support" i bunden af siden til at skrive til os - skriv hvilken Android-telefon, du benytter, og så vil vi kigge nærmere på det.

Mvh Casper, Version2

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere