Fra grupper til community

Relanceringen af Version2 på et helt nyt Drupal-site er lige op over.

Et af de emner, som har været diskuteret intensivt her på bloggen, er grupperne på V2. Mange har haft kritiske holdninger. Nogle har foreslået helt at nedlægge grupperne.

En grundig diskussion med brug af al input har ført os frem til, at vi skal ændre grupperne kraftigt.

Det grundlæggende behov for at følge bestemte emner og kunne dele information om dem er fuldt til stede blandt læserne og skal imødekommes.

Konklusionerne er:

  • Grupperne, som vi kender dem, ophører.
  • Forum er den vigtigste gruppe-funktion. Forum-funktionen ændres derfor, så læserne kan starte egne debattråde og markere, hvilke emneord, indlægget hører hjemme under. Forum bruges fremover også til at dele links.
  • Eksisterende forum-indlæg fra grupperne føres over i det relevante emneord.
  • Andet indhold overføres ikke. Det gælder kalenderbegivenheder, som kun ligger internt i en gruppe og det gælder postede links. En mapning af dette indhold giver simpelthen for lille bang for the buck. Vi beklager, men sådan er det.

Gruppemedlemmer og administratorer bedes derfor være meget opmærksomme på at sikre, hvis der ligger kalenderbegivenheder eller links, som ikke må gå tabt.

Fremover bliver forum som beskrevet herover.

På læsernes individuelle profilsider vil man kunne markere, hvilke emner, man ønsker at følge. Hvordan man gør og hvilke funktioner, vi stiller til rådighed, vender vi tilbage om.

Desuden skaber vi en langt bedre kalenderfunktion.

Vi er overbevist om at ændringerne vil være enormt gode og ekspandere brugen af debatter og emner på Version2 til stor glæde for læserne.

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere