georg strøm bloghoved

Forstod computeren indholdet?

Selvom det er umuligt, var det min første tanke, da jeg så dette indlæg i Politiken. Min næste tanke - da jeg genså indlægget flere dage senere - var om der ikke var nogen på avisen som læste, hvad der stod på dens websider.

Illustration: Privatfoto
Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Tine Andersen

De har senest kørt adskillige artikler om "Big data", som ego i hvertfald har måttet bide sig hårdt i kinderne over. Senest "Big data er lederens værktøj"... Og ja- og ROTFL- men måske er det "Deep data"- de har brug for- i virkeligheden? Ikke flere og større tal, men hvad tallene beyder?

Efterhånden er politiken.dk næsten lige så dybt, som de blade, folk påstås kun at læse ved frisøren.

Og deres debatter er som "Nationen" light. Så menneskelig overbærenhed, forståelse og medfølelse er faktisk mindsket med nettets udbredelse.

Mvh Tine- netdebbatør- og selvom jeg er tolerant, så kan jeg blive hidsig

  • 3
  • 1
#6 jesper høgh

Det er Bobby Tables, bare i HTML.

Lige knapt måske :o)

Men det undrer da mig, at disse double quotes har klaret hele den lange, trange vej fra input felt over php til grydeklar html uden at blive kaldt ved deres øgenavn "

Og jeg håber da ikke for Politiken, at dette også er tilfældet for single quotes, for så kan det da godt være, at Bobbys mor en dag kigger forbi.

  • 2
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere