Følgagtighed

Efter anden verdenskrig var der meget stor forskel på hvad Norge, der blev anset for et allieret land og Danmark der blev anset for halvt i nazisternes sold blev tilbudt af hjælp under Marshall planen.

Det er svært ikke at kunne se det fornuftige i den holdning, når man tænker på den næsten pinlige danske samarbejdspolitik i forhold til Norges ubøjelige modstand.

Når Folketinget og ministrene har tænkt sig at bøje sig forover for Microsoft og tage hvad der kommer fra den side, følger de så ikke bare århundredegamle traditioner for at dansker er nogle tøsedrenge (M/K) der bukker under for enhver kompetent trussel ?

Når Rambøls, sandsynligvis kompetente medarbejdere når frem til at ODF er dyrere end OOXML, er det så fordi de ikke har mod og mandshjerte til at sige deres største kunde (staten) og deres største leverandør (Microsoft) noget ubehageligt på ?

Og når Dansk Standard slet ikke vil besvare henvendelser om mulige interessekonflikter og betalte medlemmer af den standardiseringsgruppe der skal vurdere OOXML standarden, er det så fordi man ikke er har nogen rygrad, men bare er et ekspeditionskontor for alle der vil betale prisen ?

Danmark, en nation af nokkefår ?

phk

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Karsten Nyblad

Tja, Fogh snakkede jo om at kæmpe for det rigtige her i verden, hvorefter han gik med i Irak krigen, selv om det ikke var svært at se, at den ville føre til det rod, der er i dag. Fogh er en Scavenius-type. Gør som den stærkeste siger.

  • 0
  • 0
Peter Juhl Christiansen

for mig at se er det eneste man kan få ud af hele den her OOXML(word2) vs ODF debat, hvorledes MS ved hvordan man spilder det politiske spil/spind.

Og hvor meget magt de har!!

Så jeg ser også frem til udfaldet, med samme tanke: har de danske politikere rygrad eller ej???

PS: synes dog man også godt kan finde historiske eksempler på at danmark har haft nosser...

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere