Følg Version2's bloggere på Twitter

Blogs og debat er blandt de mest populære aktiviteter på Version2. Det skyldes i høj grad en perlerække af it-bloggere, som har en dagligdag med fingrene dybt nede i teknikken, så de ved, hvad de taler om.

Hvis du ikke kan nøjes med et blogindlæg i ny og næ, kan du nu følge mange af bloggerne fra dag til dag på Twitter, hvor Version2 har samlet alle bloggere med Twitter-konto på twitter.com/version2dk/bloggere

Husk i øvrigt også at følge Version2 på twitter.com/version2dk - her bliver du løbende opdateret om breaking news, debataktiviteter, nedbrud og lignende, og vi har planer om i højere grad også at bruge Twitter til dialog.

Derudover følger vi alle, som følger Version2 på Twitter, og vi bruger det som et af flere input til, hvad der rører sig blandt it-professionelle.

Husk også, at du kan tagge dine indlæg med "#version2", hvis du har et budskab til it-professionelle - så vil de blive vist på forsiden af Version2.

Kommentarer (5)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#5 Deleted User

Du skal bare korte dem ned til Twitterstørrelse (140 tegn), så bliver dine indlæg præcis lige så relevante som de nævnte tweets.

Pointen er jo ikke at kommunikere, pointen er at gøre det samme som alle de andre, og det må man sandelig ikke undervurdere værdien af.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere