Feel the Wave..

Så må det vist være på tide at få et "bølge-event" i Danmark, og få samlet nogle kloge ho'der der har lyst til at diskutere hvordan vi kan bruge bølgen, hvordan den funker og meget mere..

Jeg taler naturligvis om Google nye tiltag, Wave, som I kan høre meget mere om her.

Jeg har selv brugt en del tid på at studere Wave API'et og Wave protokollen for at blive lidt klogere på den tekniske virkemåde bag Wave.
Det er også lykkedes at kode en Wave robot, som jeg har deployet til Google's App Engine.

Men, men, men: Trods gentagne forsøg på at requeste adgang til Wave sandbox'en er det ikke lykkedes endnu...
Jeg har således registreret med 3 forskellige mail adresser, for at højne chancen for en hurtig adgang.
Derudover har jeg lagt (blidt) pres på en medarbejder fra en progressiv offentlig instans, som var så heldig at deltage på Google I/O og derved få udleveret et login til sandbox'en.

Men ak, intet af ovennævnte har båret frugt og derfor skriver jeg naturligvis straks til de danske brødre bag Wave'n (vi er SÅ stolte af jer guys !), så vi kan få en spandfuld logins til at lave en hackathon med.

Indtil da kan vi jo starte med at mødes en dag sidst i august og bare snakke lidt om Wave.

Jeg foreslår et Wave meetup med følgende agenda:

 • Demo af Google Wave (forhåbentlig the real thing, og ellers blot med screendumps samlet op på nettet)
 • Teknikken bag Wave. API, protokoller og kodeeksempler.
 • For og imod Wave: Anvendelsesmuligheder, forretningsmodel, sikkerhed og andre barrierer

Interesseret?
Så meld dig til herunder og angiv gerne om du helst vil køre til Århus el. Kbh.

Jeg forestiller mig at vi holder et meetup hver sted, så ingen bliver snydt ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Kommentarer (18)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#1 Joakim Recht

Det lyder som et fint arrangement, og som den lykkelige(?) indehaver af et Wave-login, kan det være, at jeg også kan bidrage med noget :)

En ting, som jeg dog er lidt skuffet over er, at de mest avancerede features ikke umiddelbart er tilgængelige - her tænker jeg primært på realtime-ordbogen og oversætteren - med mindre der er noget, jeg har overset.

I øvrigt stemmer jeg for Århus.

 • 0
 • 0
#11 Allan Ebdrup Blogger

@JOAKIM RECHT Dit heldige asen med en wave konto. Kan du prøve noget for mig. Prøv at diasble JavaScript og se om Wave stadig virker? Jeg er interesseret i om Wave kræver JavaScript (det ville jeg umiddelbart gå ud fra at det gør)

 • 0
 • 0
#16 Agata Przybyszewska

Hack-a-thon skal da selvfølgeligt ligge i Odense - det er lige i midten - og jeg kan skaffe lokale ;)

Har også forsøgt at pive og trygle om en Sandbox login - hverken argumentet om 40 danske og kinesiske studerende der skal bruge det i undervisningen, eller noget andet jeg fandt på har båret frugt endnu :((( Håber der er nogen med mere gennemslagskraft tilstede!

Agata

 • 0
 • 0
#17 Tommy Dejbjerg Pedersen

Så fik jeg endelig hul igennem til Google og har nu fået guidelines fra dem til at arrangere to gange Wave hackathon i lille DK som nogle af de første i verden :-) Planen er derfor at holde to Wave dage, hvor vi starter med en kort præsentation af principperne og teknologien bag Wave. Derefter fortsætter vi med at hacke lidt rundt i Wave - f.eks. kan man lave sin egen robot eller gadget og teste den sammen med andre. Det kode vi brygger sammen på dagen vil blive publiceret i en dertil indrettet Google group samt på Google Wave gallery, så alle kan nyde resultaterne af vores geeking around :-)

Til gennemførelse af eventet tilbyder Google alle deltagere at få en account som tilsendes 3 dage før eventet - adgangen kan beholdes efter eventet.

Email er påkrævet og Google vil kontakte jer direkte med login info, men jeg skal bede jer alle sende mig en tilmelding via mail på tpe (at) miracleas dot dk med angivelse af om I deltager i Århus eller København.

Af hensyn til setuppet har jeg været nødt til at vælge et par datoer, som jeg kan planlægge efter, da der er lidt administration forbundet med at arrangere et hackathon.

Datoerne er: 25. august i Århus - location: Miracle Geekhouse, Århus city - nærmere adresse følger..

 1. september i København - location unknown

Jeg har desuden oprettet en Google group med praktiske informationer hvor vi fremover kan kommunikere om arrangementerne: http://groups.google.dk/group/wave-hackathon-dk

Og lige til sidst: Tak til Guillaume "Groovy" Laforge for at hjælpe mig på vej ind i Google - han fangede mit tweet om Wave hackathons og sendte mig fluks info til at komme videre.

Twitter styrer ! ;-)

 • 0
 • 0
#18 Tommy Dejbjerg Pedersen

Lige en reminder:

I skal sende mig jeres email adresse på tpe (at) miracleas dot dk for at være endeligt tilmeldt Hackathon.

Jeg skal bruge email adressen til at skaffe jer test adgang.

Så selvom I har skrevet jer på i tråden herover, bedes I lige skrive til mig direkte på mail.

Følg i øvrigt i med på Google gruppen vedr. praktiske detaljer: http://groups.google.dk/group/wave-hackathon-dk/

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere