Farvel Canon A70 - jeg splitter mit kamera ad

Som flere af jer har læst tidligere, så gik mit gode Canon A70 digitalkamera i stykker efter 13.500 billeder for nogle måneder siden uden håb for reparation. Jeg har gået rundt om kameraet og luret på dets videre skæbne, og i stedet for bare at køre det på genbrugspladsen, så tog jeg en god miniatureskruetrækker frem og gik i gang med at skille det ad, så jeg - og I - kan se hvordan et digitalkamera ser ud indeni.

fra...

Illustration: Peter Toft

til ...

Illustration: Peter Toft

Det var en interessant operation jeg fik ud af dette. I kan se alle billederne på http://petertoft.dk/v2/A70/.

Tryk på det første billede, derefter på "play" (trekanten), så kører der slideshow automatisk. Trykker I på de enkelte billeder kommer der de rigtige 5 MPixel billeder frem. Det hele er i øvrigt taget med med min N95 mobiltelefon.

Der er et par interessante kommentarer;

I er velkomne til at stille spørgsmål til de enkelte billeder og indlgget som sådan.

/pto, som nu har afleveret en pose "kamera-stumper" på genbrugspladsen - Canon A70; et kamera, som har været super godt.

P.S. Don't try this at home kids :-)

Kommentarer (4)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere