Evangelister, .NET og fastnøgler

'Kig lige forbi, så vi kan få taget et billede af dig til din blog, og tag lige en rekvisit med!'. Jo, de ved nok, hvad de vil have på version2, så der var ikke andet at gøre end at parere ordre. Men en rekvisit? Den sætning tog nogle runder på øverste etage: Det skulle selvfølgelig være noget personligt, noget jeg brændte for. Men på den anden side også noget, der var relevant for spalterne her, og de planer jeg har med det lille hjørne af nettet, jeg har fået tildelt. Så min Dragstar, mit flygel eller min Xbox 360 var ude af billedet.

Så jeg tog en hurtig mental fact-gennemgang: Jeg arbejder hos Microsoft. Så første tanke var selvfølgelig et Microsoft logo eller et billede af Bill. Men den var alligevel for styg (selvom jeg til Halloween i sidste uge så et græskar der var skåret ud, så det lignede Bill ' de­t var faktisk ret cool). Nå, men mit job er meget (meget) kort fortalt at sørge for at omkring 300 evangelister rundt omkring i verden løber nogenlunde i den retning, vi gerne vil have, og at de har de nødvendige ressourcer og den nødvendige uddannelse til at gøre det ' og ikke mindst at de har lyst til også at være evangelister hos Microsoft i fremtiden.
De 300 evangelister, jeg arbejder med, har fokus på udviklere og vores udviklingsplatform, hvilket hovedsagligt vil sige .NET og tilknyttede teknologier. De hjælper med andre ord vores kunder med at bygge fede it-systemer på vores allernyeste (og ofte ikke-frigivet) teknologier. Her havde jeg så været forbi ideer som et .NET-logo og en Visual Studio-kasse, men det var også for kedeligt.
Men så begyndte 'bygge' ordet at lyse lidt. Jeg skulle selvfølgelig have et stykke værktøj med! Når jeg kan finde tiden (hvilket desværre viser sig at være sjældnere og sjældnere) elsker jeg at rode enten med min motorcykel eller med diverse gør-det-selv-projekter (som faktisk nogle gange endda bliver færdige), så jeg har det faktisk ret godt med værktøj. Og da fastnøglerne altid er i nærheden uanset om det er min lejlighed eller min Dragstar, det går ud over ? tja, så kom de med på billedet.

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere