Endnu en super god hjemmeside: Hvemkommer.dk

Som i læsere nok ved, så er jeg en stor fan af doodle.com (se links nedenfor). Skal man arrangere sammenkomster med mere end tre personer, så er det en genial måde at få koordineret, hvilke datoer som virker for alle.

Jeg har igennem længere tid tænkt at man burde drive den tanke lidt videre. F.eks. vil det være smart at have en web-tilmeldingsside, hvor man automatisk kan få håndteret side-information ved tilmeldinger, ala hvem der kommer med hvilken mad, eller hvor mange der kommer fra en familie.

Jeg har på under to minutter oprettet denne side, hvor I er velkomne til at melde jer til. Det er til demo-brug.

Tilsvarende er det snyde nemt at håndtere gentagne events, hvor brugerne løbende melder sig til events. Se eksemplet her.

Når I opretter jeres events, så se efter "Vis avancerede muligheder" - det er her som man indtaster side-information.

I love it...

/pto

Er der nogen der vil smage sushi-kylling, så tilmeld jer her ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Kommentarer (26)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#7 Peder Madsen

Kristian Broe er en af mine kolleger, og han bruger meget at sin fritid på at udvikle hvemkommer.dk. Som andre har nævnt, så er det en rigtig god og godt bygget side, som flere og flere får øjnene op for. Kristian er p.t. udsendt til Indien, men forventes tilbage i DK i løbet af en måneds tid.

 • 0
 • 0
#9 Kristian Broe

Hej Tak for opmærksomheden. Hvis i har kritik eller ideer er jeg meget interesseret.

Jeg er ved at lave en international version, men er i tvivl om domænet. Har haft planer om: www.up4this.com - men jeg er blevet i tvivl - tror det er for ungsmart til min målgruppe. En af mine brugere har været så sød at købe www.whoiscoming.com. Så det er desværre ikke en mulighed.

jeg har www.whoiscoming.net.

hvad siger i?

 • 0
 • 0
#14 Carsten Sonne

Hvis markedet er international, ville jeg vælge et com domæne. Det får en del mere eksponering og bliver, af uransagelige årsager, stadig betragtet det eneste "seriøse" TLD i international sammenhæng.

 • 0
 • 0
#17 Peter Dahlgaard

Jeg kender Kristian, og jeg er super glad for hans site. Det bliver brugt i stor stil til diverse fester og andre sociale ting. En af de rigtigt fede ting ved hvemkommer.dk er hvor nemt det er. Der er ingen bruger registrering som på diverse andre sites. Man opretter bare en event og får to unikke URLer, en man giver til folk der har lyst til at tilmelde sig og en til at administrere den givne event. Andre folk kan skrive sig på uden besvær og uden brugerkonti. Det er super nemt og effektivt og det er det der gør siden rigtig brugbar uden irriterende ekstra besvær :-) Og så gør det heller ikke noget at siden ser lidt lækker ud!

 • 0
 • 0
#18 Anonym

Hvis i har kritik eller ideer er jeg meget interesseret.

Det vedkommer hverken whoscomming, crackere, Google eller andre hvor hvem er til fest.

Modellen mangler en sikkerhedsmodel som sikrer at informationen kun overgår end-to-end eller klient-side til klient-side, dvs. fra deltager til arrangør og ikke fra deltager til server.

Serveren har ikke de store risici og dermed intet behov for identifikation, dvs. det drejer sig primært om at kunne kryptere via whoscomming.

 • 0
 • 0
#26 Kristian Broe

@kent

tak for referencen, det er godt at kende konkurrencen.. så vidt jeg kan se kræves det at man opretter sig som bruger og jeg tror en stor del af mine brugere anvender hvemkommer.dk fordi det ikke kræver nogen form for registrering – hvilket dog begrænser funktionalitetsmulighederne. …so if you do not need a spaceship hvemkommer.dk might be the thing for you :)

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere