En testnørd blander sig med udviklernørder på GOTO 2012

Jeg skal til GOTO konferencen i Århus til oktober. Og jeg glæder mig!

Jeg er også spændt, for jeg tror, jeg kommer til at skille mig lidt ud fra mængden: jeg er tester, jeg er kvinde, jeg er 50+. Men hvad, det er jo gerne det, man lærer noget af, så det tager jeg med. Jeg bliver nok ikke smidt ud, mon?

Jeg er vant til at deltage i testkonferencer, hvor testere bekræfter hinanden i, hvor oversete vi er, og hvor lidt vores arbejde bliver påskønnet. Vi fortæller også hinanden en masse ting, som de fleste af os ved i forvejen. Det er der tryghed i.

Nu vil jeg vove mig over i det, mange vist stadig tænker på som ’den anden lejr’. Jeg håber bare, at det ikke vil føles sådan. Allerede mens jeg læser programmet, er der mange ting, der føles bekendte:

  • der er noget om sprog, jeg måske ikke kan programmere i selv, men som jeg da har hørt om. Det er ikke sikkert, jeg vil gå til de allermest tekniske af den slags præsentationer, men hvem ved.
  • der er noget om test, som jeg bliver nødt til at høre om tirsdag morgen. Og måske finder jeg mere af det.
  • der er noget om mennesker og teams, det bliver jeg også nødt til at høre om. Specielt glæder jeg mig til indlægget ”To be honest..” af Liz Keogh onsdag eftermiddag. Det er et emne, vi også skal forholde os til i test.

Hvad ellers? Agile udvikling ser ud til at fylde meget her også. Jeg må høre Jez Humble fortælle om ”What is value?” Det er vigtigt for alle i it industrien, synes jeg.

Jeg kan næsten ikke vente til det bliver oktober!

I mellemtiden vil jeg studere programmet nøjere og finde flere præsentationer, som forhåbentlig kan berige og/eller provokere og/eller gøre mig klogere på it udviklingsvinkelen.

Måske kan jeg også komme til at snakke med nogle af deltagerne, og finde ud af, hvordan de synes det er, at have en hardcore tester i deres midte.

Måske ses vi?

Kommentarer (1)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Therese Hansen

Du har fat i noget af det som jeg synes er det mest givende ved at tage på konference - at møde folk som giver en helt anden vinkel på tingene end de folk som man omgås til hverdag. Både professionelt og socialt kan jeg godt have en tendens til at begå mig med folk, der ligner mig selv og konferencer er en glimrende mulighed for at komme ud af min selvvalgte boble.

Vi ses til GOTO!

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere