Emacsforum - rockNroll!

Kenneth Geisshirt og jeg er nu ved at have styr på en hel del af de praktiske ting omkring den kommende konference/get2gether/band-jamming dag med fokus på Emacs.
Som det kan ses af hjemmesiden www.emacsforum.dk, så kan man nu allerede tilmelde sig, og vi har lavet aftaler med DKUUG, SSLUG og KLID om at de er med - super.
Vi har indtil videre en håndfuld talere - bl.a. Emacs-guruen Jesper Pedersen, forfatter til bogen
Sams Teach Yourself Emacs in 24 Hours
.

Vi vil meget gerne have flere talere - også meget gerne til korte foredrag om helt specifikke ting. På Open Source Days har vi haft stor succes med lightning foredrag, dvs. foredrag på ca 15 minutter, hvor man kun sætter fokus på et mindre emne. Fremfor at tænke "det ved de nok allerede...", så vil jeg meget gerne have flere talere, som taler om "noget, der virkelig hjælper mig i hverdagen". Hvis du er frisk på at tale, så kontakt os på emacsforum@emacsforum.dk.

Af emner, jeg selv gerne vil høre om er FlyMake, brug af escreen, avanceret buffer-håndtering, Font-håndtering, hvordan man laver nye modes - kors der er meget jeg ikke ved om Emacs :-D

Hvad vil du gerne høre om?

/pto

Kommentarer (3)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
#1 Mark Ruvald Pedersen

... med rigtig auto-completion, refactoring, navigation; alt hvad man kan finde i Eclipse/NetBeans.

Jeg brugt Emacs (og vim), men uden ovenstående forbliver de blot glorificerede teksteditorer. [Ja, det véd der findes moduler til Emcas som kan implementere (stort set) alle mine ønsker, men man skal være Emacs guru for at sætte det op]

  • 1
  • 0
#3 Deleted User

Alt hvad du siger er naturligvis rigtigt, men jeg kan huske jeg læste en god artikel om hvad Emacs (og vims, som jeg selv er bruger af) rolle egentlig er. http://osteele.com/archives/2004/11/ides

Selv er jeg ret glad for Vim, og har haft god brug af det i min studie tid på DIKU. Evnen til at lave en nogenlunde tolerable tool-chain i stort set ethvert miljø er et godt værktøj at have i bæltet.

  • 0
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere