Du skal da også med til Open Source Days 2012

Konferencen Open Source Days 2012 er lige om hjørnet - dette års gallafest for Linux-folk, UNIX-geeks og dem som gerne vil lære en masse indenfor Linux, BSD, web-teknologier og meget andet.

I år bliver der skruet op for gassen med lange kurser den 8. og 9. marts - dvs før konferencen - se http://www.opensourcedays.org/2012/courses - og i modsætning til sidste år er der nu to konferencedage den 10. og 11. marts på CBS på Frederiksberg. I år kommer der også workshops og foredrag i 7 spor hvor en del af dem bliver ikke-helt-så-tekniske :)

Jeg har hvert år skrevet om Open Source Days, men i år vil jeg hellere give ordet til Ove Larsen. Ove har været meget aktiv under mange Linuxforum/Open Source Days konferencer som en af “generalerne” for hjælperne. For tiden er han aktv i PR-gruppen for Open Source Days.

Videoen kan også ses på http://www.youtube.com/watch?v=cyFqP_ispUE

Følg løbende med på http://opensourcedays.org

P.S. Det er for mig lidt vemodigt med OSD12, fordi jeg er trådt ud af styregruppen efter 13 år, men det føles rigtig godt at give staffetten videre til yngre og driftige folk. Jeg skal selvfølgelig være med igen i år, men det halve års planlægning op til konferencen har jeg hoppet behændigt udenom :-)

/pto

Kommentarer (13)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#4 Morten Jensen

@Axel Andersen

Helt overbevist om at det her er langt bedre: http://www.danishdevconf.com/

Selvom der nok ikke kommer mange pil op på den i det her forum :-)

Jeg var nødt til at klikke på linket for at forstå hvor du var på vej hen ;) Til andre der, ligesom jeg, er i tvivl:

Danish Developer Conference er en ny Dansk Microsoft konference udelukkende med fokus på nye spændende teknologier fra Microsoft.

 • 2
 • 0
#5 Peter Brodersen

Helt overbevist om at det her er langt bedre: http://www.danishdevconf.com/

"langt bedre"? Folk kan vel mix'n'matche, som de har lyst til og tage til begge dele, hvis det skulle være (omend det er pudsigt at nævne et arrangement om én dag, som allerede er udsolgt).

Microsoft har dog ikke været så heldige med dem, de har fået til at lave websitet: "Hvis i ønkser at sponsorer Danish Developer Conference skal i skrive en email til (fjernet) og fortælle hvilken pakke i ønsker at tage udgangspunkt i." - seks fejl i én sætning.

(dette er ikke for at skyde på Microsoft generelt, men det virker godt nok som om, den side er sjusset hurtigt sammen)

 • 0
 • 0
#7 Henrik Brix Andersen

Ud fra http://www.opensourcedays.org/2012/ er det pt. svært at se, hvorfor man skal tage med til OSD 2012...

Her med mindre end 14 dage til arrangementet med billetpriser på mellem 450,- og 750,- + transport foreligger der stadig intet program? Alle foredrags tider, steder og tracks er stadig "to be decided"?

Det er fx meget svært - for ikke at sige umuligt - at få en uddannelsesanmodning/kursusanmodning/whatever godkendt som privat såvel som det offentligt ansat uden et program.

 • 1
 • 0
#8 Morten Jensen

@Peter Brodersen

(dette er ikke for at skyde på Microsoft generelt, men det virker godt nok som om, den side er sjusset hurtigt sammen)

Lidt offtopic, men jeg har det på samme måde med bl.a. sider med mange af den slags "hurtige" fejl. Det er egentligt lidt unfair, for det behøver jo ikke betyde andet end at ham der har skrevet teksten til siden har skyndt sig eller er dårlig til at stave - det arrangement eller produkt siden repræsenterer kan jo være helt super. Jeg kommer bare tit til at dømme efter førstehåndsindtrykket.

@Lundin

Måske holder Balmer een af sine særlige udviklertaler på den her.

Jeg tror desværre ikke verden får flere af den slags guldkorn fra ham. Der er for få af den slags præsentationer på IT konferencer!

 • 0
 • 0
#9 Anonym

Hvorfor bliver Open Source branchen ved med at lade voksne mænd positurere sig sammen med små tøjdyr - det være sig pingviner, dæmoner eller andet udstoppet legetøj.

Er det en slags syg anti-branding strategi?

 • 1
 • 6
#10 Maciej Szeliga

Hvorfor bliver Open Source branchen ved med at lade voksne mænd positurere sig sammen med små tøjdyr - det være sig pingviner, dæmoner eller andet udstoppet legetøj

Det er fordi vores logoer kan omdannes til små søde tøjdyr. Næsten alle som har logoer som kan omdannes til små søde tøjdyr gør det også.

Anti-branding er når topchefen hopper svedig rundt på scenen som en gorilla eller laver sjove ansigter i reklamerne.

 • 5
 • 0
#12 Peter Brodersen

Lidt offtopic, men jeg har det på samme måde med bl.a. sider med mange af den slags "hurtige" fejl. Det er egentligt lidt unfair, for det behøver jo ikke betyde andet end at ham der har skrevet teksten til siden har skyndt sig eller er dårlig til at stave - det arrangement eller produkt siden repræsenterer kan jo være helt super. Jeg kommer bare tit til at dømme efter førstehåndsindtrykket.

Præcis - og jeg må indrømme, at jeg heller ikke er vildt begejstret for OSD's side. Så med fare for at blive stemplet mig som en kritisk brokker, som ikke selv bidrager med noget (ud over forhåbentlig en enkelt talk), så:

Jeg har ikke noget imod tøjdyr, men jeg må indrømme, at Forsidebilledet bare ikke ser spændende ud - det viser et mørkt, koldt rum med masser af skilte, der blokerer for det varme, lyse udenfor. Flickr-billederne er okay uden for mange bamser :)

Både DDC og OSD kunne godt bruge nogle grafikere. DDC har fx Nokias mørkeblå logo på en grå baggrund. OSD har blå linkskrift på rød baggrund.

Sproget driller også. DDC skriver "Dansk" stort begyndelsesbogstav, og OSD skriver "saturday" med lille begyndelsesbogstav.

OSD har også mystiske ubrugelige fodnote-referencer i print-udgaverne. De sociale medier, som der henvises til i toppen fra alle sider, bliver ikke rigtig brugt med information om nye talks.

Sponsor-feltet på OSD-siden viser en tilfældig sponsor fra side til side med forskellig højde i grafikken, hvilket gør at højremenuen hopper. Og News-blokken nævner "Abstracts are making their way in - have a look below", uden at der er så meget at kigge på nedenunder.

...

Jeg burde ikke lade mig irritere over den slags, i det omfang at informationen er tilgængelig. But here we are.

 • 0
 • 0
#13 Alexander Færøy

@Jacob Hvis vi nogensinde skal gøre os håb om at tiltrække internationale talere, så bliver vi nød til at holde det officielle sprog på engelsk. I programmet i år har vi dog en enkelt eller to undtagelser, da de talks alligevel ikke giver mening for andre end danskere. Personligt som udvikler vil jeg også langt hellere høre tekniske foredrag på engelsk, så jeg ikke skal høre på en masse tåbelige oversættelser af engelske ord til dansk.

Til PTO og Ove: Cool med videoen :-)

Cheers, Alex.

 • 1
 • 0
#14 Niels Kristian Søe

På et tidspunkt da min karriere som Z/OS Systemprogrammør i IBM Mainframe verden var ved at gå i stå, synes jeg at der skulle ske noget nyt . Det ikke rigtigt muligt at blive sendt på kursus og konferencer i udlandet, da alle firmaer skulle spare . Heldigvis for mig var der Linuxforum ( nu Open Source Days ) indenfor gå afstand af Arkitektskolen i København. På Linuxforum var der udstillere fra IBM - så på den måde var forbindelsen til min fortid intakt . Og sikke et konference program - Alan Cox, Dan Klein ,Poul-Henning Kamp og Martin von Haller, Lars Rasmussen (Google Maps) , for blot at nævne nogle af de spændende indlæg der inspirerede mig til at se hvad der forgik i open source verdenen . Der var folk fra hele verden og selvfølgelig skal det meste foregå på engelsk , så også de mange inviterede gæster kan være med . Et Stort Tak til Peter Toft herfra for at være med til at gøre det det her muligt .

 • 0
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere