DrivingIT 2015 konference - vi ses på fredag

Jeg glæder mig til fredag 6/11, hvor vi åbner dørene for årets Driving IT konference.
Efter at have lavet LinuxForum og Open Source Days konferencer i mange år har Kristian Vilmann, Sidsel Jensen, Alexander Færøy og jeg gået sammen med Ingeniørforeningen IDA om at lave en ny konference-række "Driving IT", med base i IDAs fine lokaler på Kalvebod Brygge i København.

Sidste år lavede vi første udgave af Driving IT, og det gik over al forventning godt. Derfor ser jeg frem til fredag, hvor vi denne gang har drejet sporene lidt i forhold tl sidste år (se også https://universe.ida.dk/driving-it-2015/).

 • Privacy/Security:
  Vi er på vej ind i internet-of-things, hvor ikke bare alle, men alt er online. Bagsiden af medaljen er, at privatliv som vi kendte det risikerer at forsvinde. Milliarder af sensorer indsamler data. Onlineaktiviteter logges. Så hvordan sikres fremtidens privatliv? Ansvaret ligger i høj grad hos udviklerne af software, som skaber de praktiske rammer. Hvilke løsninger er der?

 • Tools:
  Hvilke værktøj bruger man til at øge kvalitet og hastighed på ens udviklingsarbejde? Hvad er de bedste værktøjer? Hvilke tricks er der til at automatisere dine udviklingsprocesser? SW Automation er det konkrete stikord til et spor fuld af praktisk viden, som du kan gå direkte hjem og bruge.

 • Startup:
  IT-verdenen er præget af stor dynamik og mange små virksomheder, som starter op med nye ideer. På startup-delen af dette spor får vi cases og eksempler fra helt nye og fra lidt mere erfarne, som deler deres erfaringer.

 • Cool / Maker:
  Et helt spor dedikeret gør det selv. Her kommer alle de praktiske trick til at hacke løs på alle computeriserede tingester, lige fra mobilen til 3D-printeren. Hvad roder man med i maker-bevægelsen lige nu, hvilke stykker software er spændende. Cool-delen af sporet er dedikeret til teknologier og ideer som endnu ikke har fået deres faste form, men som er … cool

Hele konferenceprogrammet kan ses på denne URL

Dem af jer som har været med til Open Source Days kender nok Dan Klein, vores aften keynote. Han plejer at være vildt underholdende, og sætte et solidt bid på teknologi. Dans keynote-titel er "Security, Music & the 3 Laws of Thermodynamics ". Det er et foredrag jeg IKKE vil misse.

Følg https://universe.ida.dk/driving-it-2015/ for mere information.

/pto

Kommentarer (2)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere