Deres udsendte blogger

GOTO konferencen i Århus nærmer sig. Konference-kittet skal støves af og tastaturet skal spidses. Arrangørene vil selvfølgelig gerne have at der bliver skrevet en masse fra konferencen og har derfor indbudt en række bloggere.

Man kan selvfølgelig få den skælmske tanke at det bare handler om at få banket konferencenavnet fast. I så fald kunne man finde på at skrive et indlæg i stil med: Goto goto goto, GOTO GOTO goto goto goto gotO. (Og så undskylde sig med at det er en litterær reference til Peter Bichsels 'Jodok' eller George R. R. Martins 'Hodor').

Men i år har jeg været forhindret til at deltage i en række af de konferencer jeg ellers normalt deltager i. Derfor har jeg måtte nøjes med at følge med fra sidelinjen ved at læse blogindlæg fra konferencedeltagerne. Det har fået mig til at overveje lidt hvad et godt blogindlæg fra en konference er?

Op til konferencen er det som mulig deltager interessant at læse anbefalinger til hvilke foredrag man bør prioriterer. Målgruppen er her helt klart folk der deltager eller overvejer at deltage.

Men under konferencen bliver det meget let noget i stil med "Og så hørte jeg X der talte om Y. Det var godt..." som kun giver lille værdi ud over at læse selve programmet for konferencen.

Så kære læsere, hvis I skal læse blogindlæg fra en konference I ikke deltager i, hvad skal de så handle om?

Kommentarer (6)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Palle Due Larsen

Jeg ser allerede for mig, at det bliver et nyt fænomen. Send en modeblogger til GOTO og en it-blogger til Copenhagen Fashion Week og lad dem blogge om noget, de ikke aner noget om. Det kan også være en god øvelse for dem, der ønsker at gå ind i politik...

  • 8
  • 0
Jakub Nielsen

Opsummering, links som måtte være delt, generelt lidt om trenden i branchen som den måtte afspejle sig under konferencen. Lav evt. et interview med en af de bedre talere, så det ikke bliver "så gik der tid med det" skriver. Undgå namedropping.

  • 1
  • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere
IT Company Rank
maximize minimize